Cadouri de Crăciun pentru 9.000 de copii nevoiaşi din țară

Ultima actualizare:

    Până pe data de 10 decembrie, elevii şi preşcolarii din Capitală şi din împrejurimi vor aduna daruri selectate şi împachetate de eiFOTO: adevarul.ro
Până pe data de 10 decembrie, elevii şi preşcolarii din Capitală şi din împrejurimi vor aduna daruri selectate şi împachetate de eiFOTO: adevarul.ro

Sunt mulți copilași care nici măcar nu visează să primească daruri de la Moș Crăciun. Dar, pentru 9.000 de copii nevoiași din 17 județe vor veni niște oameni buni, încărcați cu dulciuri și jucării. Asociația Șansa Ta organizează din nou campania naţională de Crăciun „Zâmbetul din cutie”.

Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Romaero şi Kaufland România, alături de 60 de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti şi Ilfov, organizează din nou campania naţională de Crăciun „Zâmbetul din cutie”.

9.000 de copii din cele mai sărace 17 judeţe ale ţării se vor bucura de surprize de sărbători. În acest an, campania naţională de Crăciun „Zâmbetul din cutie” va prezenta concertul umanitar din data de 9 decembrie.

Până pe data de 10 decembrie, elevii şi preşcolarii din Capitală şi din împrejurimi vor aduna, în cadrul instituţiilor de învăţământ de care aparţin, daruri selectate şi împachetate de ei. Acestea vor fi strânse într-un depozit al Romaero şi încărcate apoi în camioane, pentru a ajunge la copiii orfani sau cu posibilităţi materiale reduse din cele mai îndepărtate colţuri ale ţării.

Asociaţia Şansa Ta a selectat în tot timpul anului copii şi familii nevoiaşe din ţară, care se vor bucura acum de aceste cadouri trimise de elevi.

 Campania umanitară „Zâmbetul din cutie” a fost pentru prima dată organizată în anul 2012, dovedindu-se un mare succes datorită numărului darurilor donate pentru copiii săraci. Asociaţia Şansa Ta a reuşit de atunci, cu ajutorul copiilor din Bucureşti şi Ilfov, să strângă peste 7.000 de cutii de cadouri/pe an.

Concert umanitar pentru 9.000 de copii sărmani

Punctul culminant al campaniei „Zâmbetul din cutie” este concertul caritabil de luni, 9 decembrie  2019, găzduit de Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

În sală vor fi prezenţi copiii din mai multe centre de plasament din  Bucureşti şi copiii din familii modeste din judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Ialomiţa şi din Capitală, care se vor bucura de o seară de neuitat. Pentru restul persoanelor care vor să participe la concert, biletul de intrare este un dar pentru un copil defavorizat. Începând cu ora 17.00, în studioul „Horia Bernea”, evenimentul va aduce pe scenă artişti precum Cristi Predună, corul de copii „Flori şi stele”, trupa Pam Pam,  formaţia Corintenii, Marian Vasilescu, Rareş Mihai,  Trupa Cobo Dance Center si multi alti.

Cei care doresc să se alăture campaniei „Zâmbetul din cutie” şi să trimită un cadou pentru copiii nevoiaşi pot contacta Asociaţia Şansa Ta: 0744 910 487, asociatia_sansata@yahoo.com

Despre Asociația Șansa Ta

Asociaţia Șansa Ta este o organizaţie non-profit, care promovează dreptul la o viață mai bună pentru copiii și tinerii care urmează să părăsească sau care au părăsit centrele de plasament, prevenind instituționalizarea acestora. De asemenea, asociația își propune să ajute familiile defavorizate, cu mulți copii, din România. Programele dezvoltate se adresează persoanelor sau grupurilor sociale aflate în situații de risc.

Citește și:

Crăciun 2019. Donați haine pentru sărmani! Alte opt containere în București

Gaşca de motociclişti care ajută copiii sărmani

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net