Câine îngropat de viu într-o criptă, salvat de pompieri

Ultima actualizare:
Căţelul a fugit imediat ce a fost eliberat
Căţelul a fugit imediat ce a fost eliberat

Întâmplare demnă de un film! Un câine îngropat de viu într-o criptă a fost salvat de pompieri după ce o femeie care l-a auzit lătrând din groapă a alertat autorităţile.

Melania Cincea, jurnalistă la ziarul Timpolis din Timişoara, care se afla în cimitirul din Sânnicolau Mare pentru a se reculege la mormintele celor dragi, a auzit lătratul unui câine, care venea dintr-o criptă, scrie adevarul.ro.

“Când am sunat administratorul cimitirului, care este şi gropar, mi-a spus senin că ştie, că el l-a îngropat acum două-trei zile, pentru că nu a putut scoate animalul din groapă”, povesteşte Melania Cincea.

A sunat imediat la 112, pentru a solicita ajutor de urgenţă. “Am fost pasată de la dispecerat la pompieri, de acolo – la Poliţie, de unde mi s-a spus să depun plângere că vor cerceta. -Mi-au mai spus că voi fi sunată când se va decide cine va interveni în situaţia asta”, a declarat jurnalista.


    Căţelul a fugit imediat ce a fost eliberat
Căţelul a fugit imediat ce a fost eliberat

Pentru că nu a mai fost sunată de nimeni, Melania Cincea a decis să ceară ajutor direct pompierilor din Sânnicolau Mare. “Am făcut plângere direct la Pompierii din Sânnicolau, care m-au anunţat că se caută procedura legală de a interveni de urgenţă”, a adăugat ziarista de la Timpolis.Pompierii din Sânnicolau Mare nu au stat prea mult pe gânduri şi au intervenit promt. În vreo 20 de minute de la apel, aceştia au ajuns în cimitir, au dat la o parte placa de ciment de pe cavou şi au eliberat câinele.Echipa de pompieri a fost condusă de Zoran Simici. “A trebuit să ridicăm placa de pe mormânt, a fost grea, ne-am chinuit un pic până am ridicat-o şi sigur cel care a făcut asta nu a fost singur. Au fost mai multe persoane, pentru că o singură persoană nu are cum să pună o placă de 400 de kilograme. Chiar m-am uitat, să verific dacă nu era vreo uşiţă sau ceva, nu avea cum să ajungă acolo câinele. Era închis ermetic. Am înţeles că de vreo două zile stătea câinele închis. Sunt mai mulţi câini care se adăpostesc în cimitir, aruncaţi de oameni. A fost o intervenţie mai sensibilă, cu care nu ne întâlnim în fiecare zi”, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro Zoran Simici.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net