Câine salvat de poliţiştii locali de la moarte sigură. Animalul fusese legat de un stâlp, lângă calea ferată din Petroşani

Ultima actualizare:

    Zona stației CFR PetroșaniFoto: adevarul.ro
Zona stației CFR PetroșaniFoto: adevarul.ro

A avut a doua șansă la viață! Un câine a fost salvat de polițiști după ce stăpânul lui îl legase de un stâlp lângă linia de cale ferată din Petroșani.

Doar o minune a făcut ca animalul să nu fie ucis de vreun tren! El a fost salvat de polițiștii locali din Petroșani, care au fost anunțați de impiegatul de mișcare al stației CFR Petroșani. Câinele era legat cu lanţul, cel mai probabil de către proprietarul lui, de un stâlp lângă linia de cale ferată.

Animalul fusese văzut sâmbătă dimineață, iar câteva ore a fost expus unui real pericol. „Poliţiştii locali au sărit imediat în ajutorul câinelui, chiar dacă acesta era extrem de speriat şi din această cauză dădea semne de agresivitate. Era într-un real pericol, fiind priponit chiar lângă linia de cale ferată şi doar o minune a făcut să nu fie lovit de trenurile care trec prin zonă. Cei doi poliţişti locali care au intervenit au reuşit, cu multă blândeţe, să-i câştige încrederea, să-l dezlege, iar mai apoi câinele, metis de ciobănesc german, a fost transportat la adăpostul Primăriei, unde a primit apă şi hrană. Din fericire, animalul nu era rănit, doar deshidratat, după ce a stat ore în şir legat de stâlp”, a informat Primăria Petroşani, potrivit adevarul.ro.

Recompensa cea mai emoționantă și cea mai sinceră pe care au primit-o salvatorii a fost chiar din partea câinelui. După ce a fost eliberat, animalul s-a ridicat în două lăbuţe şi a lins cu recunoştinţă mâinile unuia dintre poliţiştii locali, chiar cel care l-a transportat până la adăpost. Acum, câinele se află în siguranţă. 

Citește și: 

Un tânăr din Suceava supărat pe nevastă i-a omorât pisica și i-a maltratat alte două animale de companie

Ce aţi avut cu bietul animal? Maidanez mutilat de câini de luptă

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net