Carantină de noapte în Craiova și în timpul săptămânii pentru cei nevaccinați. Ce restricții se impun

image
Restricțiile sunt înăsprite în Craiovafoto: Pixabay

Se înăspresc restricțiile în Craiova începând de luni, 4 octombrie, după ce a fost depășit pragul de incidență de 7,5 la mia de locuitori. Craiovenii nevaccinați nu mai pot ieși din case după ora 20.00 nici în timpul săptămânii,

Persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală pot circula fără restricții în orice interval orar. Nu este necesară declarația pe proprie răspundere, adeverința de la angajator sau legitimația de serviciu, potrivit Digi24. Persoanele nevaccinate nu pot circula în intervalul orar 20:00 - 5:00, cu anumite excepții care trebuie menționat în declarația pe proprie răspundere.

De asemenea, magazinele sunt deschide între orele 5:00 - 22:00. La restaurante, cafenele, săli de fitness, piscine, nunți, botezuri, spectacole și teatru pot merge doar persoanele vaccinate sau cele trecute prin boală, până la ora 24:00.

Competițiile sportive în spaţii închise sau deschise sunt permise doar persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boală doar între orele 5:00 - 24:00, până la 50 % din capacitatea maximă a spațiului, cu distanță de minim 1 metru între persoane și cu măști de protecție. Rata de infectare, duminică, în Craiova, este de 7,78 la mia de locuitori.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Aqua Carpatica jpg
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg