Care fustă-i mai scurtă? Carmen Iohannis și Brigitte Macron, concurs de minijupe


    Carmen Iohannis și Brigitte Macron au făcut concurs de minijupefoto: AFP
Carmen Iohannis și Brigitte Macron au făcut concurs de minijupefoto: AFP

Nici dacă le măsurau nu le-ar fi ieșit atât de bine. Cele mai îndrăznețe soții de președinți s-au întâlnit la București joi, 24 august, în cadrul vizitei-fulger a lui Emmanuel Macron, și au făcut concurs de minijupe.

Brigitte Macron (64 de ani) și Carmen Iohannis (56 de ani) nu s-au dezmințit la prima întâlnire pe pământ românesc dintre cele două familii prezidențiale. Amândouă profesoare, amândouă suple, cu picioare frumoase și perfect tonifiate, amândouă lipsite de complexe când vine vorba de lungimea fustei. Cele două au purtat ținute îndrăznețe, cu rochii mult deasupra genunchilor, lăsând la o parte protocoalele și promovând ideea că frumusețea trebuie afișată și nu ascunsă, indiferent de vârstă sau de context.

Carmen Iohannis a întâmpinat-o pe prima doamnă a Franței într-o rochie bleu cu umerii semigoi, talia marcată și partea de jos plisată, creată de Edi Lăslean. ”I-am făcut o rochie bleu ciel din brocart de mătase, un model modern, potrivit pentru întâlnirea de la Cotroceni, care-i conferă doamnei Carmen Iohannis eleganță și rafinament”, a declarat pentru Click! designerul Eli Lăslean. Doamna Iohannis și-a accesorizat ținuta cu o geantă plic și pantofi albi.


    Carmen și Klaus Iohannis i-au întâmpinat pe Brigitte și pe Emmanuel Macronfoto: AFP
Carmen și Klaus Iohannis i-au întâmpinat pe Brigitte și pe Emmanuel Macronfoto: AFP

De cealaltă parte, Brigitte Macron a ales o ținută în întregime neagră, după ce, cu o zi în urmă, prima doamnă a Franței se îmbrăcase toată în roșu pentru vizita oficială în Austria. Adeptă a stilului rock glam, fosta profesoară de teatru a ales o rochie neagră, mini, fără mâneci, pe corp, și o jachetă cu fermoar până-n talie. ”Venind din Franța, țara care ne-a dat-o pe Coco Chanel, Brigitte Macron este foarte apreciată pentru curajul de a purta fustele deasupra genunchilor”, a declarat Eli Lăslean. La această ținută, prima doamnă a Franței a adăugat o geantă de la brandul ei preferat, Louis Vuitton, în valoare de peste 4.000 de euro, și pantofi stiletto negri, tot Louis Vuitton, din piele întoarsă de capră, în valoare de aproape 700 de euro.


    Brigitte Macron și Carmen Iohannisfoto: AFP
Brigitte Macron și Carmen Iohannisfoto: AFP

Cele două prime doamne au făcut istorie cu ținutele lor îndrăznețe, provocând numeroase critici, dar și multe reacții admirative. Cert este că niciuna nu și-a trădat stilul, indiferent de recomandările binevoitorilor.   

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Jorge la Survivor (1) jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg