Carte de condoleanțe în memoria lui Ion Caramitru, la Teatrul Național


    Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie, la vârsta de 79 de anifoto: Inquam Photos
Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie, la vârsta de 79 de anifoto: Inquam Photos

Persoanele care vor să îi aducă un omagiu lui Ion Caramitru o pot face în cartea de condoleanţe care va fi disponibilă publicului începând de marţi, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti.

TNB a anunţat că începând de marţi, ora 11.00, publicul va avea acces în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional doar pentru a semna în cartea de condoleanţe.

„Respectând dorinţa familiei actorului Ion Caramitru, sicriul cu trupul neînsufleţit nu va fi depus în foaierul TNB. Informaţiile despre ceremonia de înmormântare vor fi aduse la cunoştiinţă de îndată ce ne vor fi comunicate”, a transmis instituția.

Trupul actorului nu va fi depus în foaierul Teatrului Național

Actorul Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie, la vârsta de 79 de ani. Cu însemnate roluri în teatru şi în film, deopotrivă regizor şi manager, a fost preşedintele Uniunii Teatrale din România (UNITER), din 1990, şi director al Teatrului Naţional „I. L. Caragiale”, din anul 2005.

Zeci de artiști și de oameni simpli au venit luni, 6 septembrie, la Teatrul Național Ion Luca Caragiale din București pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatului actor.

Actorul Mircea Diaconu, 71 de ani, a fost printre primii care au trecut pragul TNB pentru a se reculege la altarul ridicat în memoria lui Ion Caramitru. „O să mi-l amintesc pe Tino de aici încolo, pentru că, înainte, am avut o viață comună împreună.

La finalul anilor 1970, am avut norocul uriaș să fac partea din marea trupă a lui Liviu Ciulei, de la vechiul Bulandra. Tino Caramitru era bijuteria coroanei. Am învățat împreună. A fost ca un vis să fiu coleg cu acești mari actori. Mai suntem puțini în viață de atunci”, a spus acesta. 

„Înmormântarea va avea loc joi sau vineri”, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor, a anunțat Mircea Rusu, directorul artistic al TNB, care a reafirmat faptul că familia dorește discreție în aceste momente.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg