Castelul Bran a devenit centru de vaccinare. Ce primesc turiștii care se imunizează în casa Contelui Dracula

image
Oamenii vor avea o dubla amintire FOTO: RoVaccianre

Castelul Bran a devenit centru de vaccinare, ├«ncepand de vineri. Turistii care se vor imuniza in Casa Contelui Dracula vor primi pe l├óng─â adeverin╚Ť─â ╚Öi o ÔÇťdiplom─â de vaccinat la Castelul BranÔÇŁ.

Conform autorit─â╚Ťilor, in urmatoarele weekenduri, cei interesa╚Ťi se pot vaccina cu serul Pfizer BioNTech, ├«n cl─âdirile V─âmii Medievale din incinta Domeniului Bran, conform Centrului Na╚Ťional de Vaccinare.

Turi╚Ötii care vin la Castelul Bran trebuie s─â ╚Ötie c─â spa╚Ťiul unde vor primi serul anti-COVID beneficiaz─â de toate dotarile unui centru normal de vaccinare.

Exist─â flux unidirec╚Ťional ╚Öi are camera de a╚Öteptare, camer─â recep╚Ťie ╚Öi ├«nregistrare, camer─â vaccinare, camera observa╚Ťie post vaccinare, camer─â personal medical. Acesta va fi dezinfectat periodic cu l─âmpi UV ╚Öi nebulizator.

Vaccinarea se va face cu echipa medical─â mobil─â, f─âr─â programare, iar orarul de func╚Ťionare al centrului este dup─â cum urmeaz─â: vineri, ├«ntre orele 14:00 ÔÇô 20:00, s├ómb─ât─â, de la 10:00 la 20:00 ╚Öi duminic─â, ├«n intervalul orar 10:00 ÔÇô 18:00. Este asigurat─â, de asemenea, parcare gratuit─â pentru beneficiari, ├«n imediata vecin─âtate a imobilului.

Cei vaccina╚Ťi vor primi diplome ╚Öi acces la Expozi╚Ťia cu instrumente de tortura

To╚Ťi beneficiarii vor primi ÔÇťdiplom─â de vaccinat la Castelul BranÔÇŁ ╚Öi, ├«n cazul ├«n care vor opta ╚Öi pentru vizita la Castel, vor avea acces gratuit la Expozi╚Ťia cu Instrumente Medievale de Tortur─â.

Accesul ├«n centrul de vaccinare nu este condi╚Ťionat de vizitarea Castelului Bran.

Ini╚Ťiativa a ap─ârut ca urmare a inten╚Ťiei guvernului de a deschide centre de vaccinare ├«n unit─â╚Ťi private ╚Öi, totodat─â, ├«n ├«nt├ómpinarea perioadei ├«n care deplas─ârile ├«ntre regiuni vor deveni mai frecvente, fapt ce va genera o cre╚Ötere a num─ârului de vizitatori la Castelul Bran ╚Öi la pensiunile din localitate.

Ac╚Ťiunea se adreseaz─â at├ót membrilor comunit─â╚Ťii ╚Öi echipei Castelului Bran, ├«ns─â mai ales turi╚Ötilor rom├óni care viziteaz─â monumentul istoric sau sunt caza╚Ťi ├«n zon─â.

În cazul înregistrării unor cifre semnificative, perioada de desfășurare a maratoanelor se va prelungi până la 3 luni.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg