Caz șocant la ZOO Hunedoara! Un vizitator a rupt cornul unui căprior

Ultima actualizare:

    Sărmanul căprior a rămas fără un cornFoto: Adevărul
Sărmanul căprior a rămas fără un cornFoto: Adevărul

Câtă cruzime! Un bărbat de 32 de ani care a vizitat duminică Grădina Zoologică din Hunedoara a vrut să plece acasă cu un trofeu. Astfel, ar fi băgat mâna printre gratiile gardului și a rupt cornul unui căprior. Sărmanul animal a rămas într-un singur corn și cu o rană urâtă în locul celuilalt.

Oamenii care au fost martori la scenă au anunțat angajații zoo-parcului, care l-au luat pe tânăr la întrebări. Acesta nu și-a recunoscut fapta, a devenit recalcitrant și a început să amenințe. Agenții firmei de pază l-au imobilizat pe hunedorean, iar în urma percheziției au găsit asupra lui, ascuns sub haine, cornul căpriorului. Pus în fața faptului, acesta ar fi spus că animalul și-a rupt singur cornul în gard, iar el l-a găsit pe jos.

„Duminică, în jurul orei 15.20, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al grădinii zoologice din localitate se ceartă cu o persoană recalcitrantă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplanat starea conflictuală şi l-au identificat pe angajatul grădinii zoologice, care a declarat că ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Hunedoara, care a devenit recalcitrant şi l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă, după ce angajatul grădinii zoologice l-a acuzat ca ar fi rupt cornul unui căprior. La rândul său, bărbatul în cauză a declarat că nu l-a ameninţat pe angajatul grădinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul (care a fost găsit la faţa locului) s-a rupt ca urmare a atingerii gardului împrejmuitor, de către căprior”, a declarat comisar şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, potrivit Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net