Ce a scris fostul principe Nicolae pe inelul de logodnă oferit Alinei Binder

simeon stalpnicul png
Fostul principe Nicolae a anunțat logodna pe 21 august 2017 Foto: Arhivă personală Alina Binder

Fostul principe Nicolae este o persoană discretă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pasionată de aviație. Nepotul regelui Mihai I a anunțat cu câteva luni în urmă că și-a găsit aleasa inimii, iar inelul cu care a cerut-o de soție este unul desprins din povești, având inscripționat un mesaj important pentru cei doi îndrăgostiți.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, a anunţat pe 21 august că se va căsători cu Alina-Maria Binder, o tânără discretă, pasionată de aviaţie. Alina Binder este la fel de discretă precum fostul principe și nu se cunosc foarte multe informații depre trecutul ei, care nu pare să fie unul tumultos. Totuși, în trecut a atras atenția presei datorită relației pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiul fostuluico-preşedinte PNL, Vasile Blaga. Alina și Sebastian au trăit o poveste de dragoste timp de 6 ani, dar legătura a luat sfârșit, potrivit Adevărul.

Pe 21 august, Prințul Nicolae a anunțat logodna cu Alina Binder printr-un comunicat de presă, iar inelul pe care i l-a oferit a fost unul cu de o frumusețe rară. De o eleganță aparte și având un safir de o dimensiune mică, inelul oferit Alinei este o dovadă de rafinament estetic. La scurt timp după cererea în căsătorie, Regele Mihai I i-a transmis un mesaj de felicitare nepotului său și a adăugat că decizia de a-l elimina din linia succesiuni se va menține și după ce fostul principe se va căsători cu Alina Bnder. Fostul principe Nicolae s-a căsătorit în secret cu Alina Maria Binder. Deşi cei doi nu au vrut să facă public evenimentul, cuplul a fost dat de gol chiar de Casa Regală a României. Nicolae şi logodnica sa au apărut pe lista oficială cu participanţii la funeraliile regelui sub numele domnul şi doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, formulă de adresare care trădează căsătoria.

Inelul de logodnă ales pentru  mireasă este unul din safir cu diamante şi are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi ziua în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut.

simeon stalpnicul png
Inelul de logodnă oferit Alinei BinderFoto: Arhivă personală
meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Profesoara tipa la elev FOTO Shutterstock
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Guvernul Ciuca
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta