Ce cadou a primit Florin Cîțu de la colegii din Guvern. Premierul a împlinit 49 de ani

Ultima actualizare:

    Florin Cîțu a primit un cadou special în ziua în care a împlinit 49 de aniFoto: Facebook Dan Barna
Florin Cîțu a primit un cadou special în ziua în care a împlinit 49 de aniFoto: Facebook Dan Barna

Joi, 1 aprilie, Florin Cîțu a împlinit 49 de ani, ocazie cu care colegii de guvernare i-au pregătit o surpriză. Vicepremierul Dan Barna a devenit mesagerul urărilor și al cadoului la care au contribuit câteva nume importante din Guvern.

"Știți sentimentul acela când e ziua unui coleg și te gândești ce să-i faci cadou? Astăzi e ziua colegului nostru Florin Cîţu, premierul României. Împreună cu colegii Cătălin Drulă, Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu, Claudiu Nasui, Stelian Ion, Ciprian Teleman și Sergiu Hossu am pus mână de la mână și am cumpărat trei stilouri cu care am compus culorile coaliției, am semnat o felicitare cu urări și gânduri adecvate momentului și i le-am înmânat sărbătoritului.La mulți ani, domnule premier și energie pentru a semna cât mai multe reforme asumate împreună", a scris Dan Barna oe Facebook, acolo unde a pus și două imagini edificatoare: una alături de sărbătorit și cea de-a doua cu darul ales.

Ce își dorește premierul Florin Cîțu de ziua lui

La întrebarea ce îşi doreşte de ziua lui, Florin Cîţu a transmis că vrea să se vaccineze cât mai mulţi români.  „Doar un singur lucru îmi doresc astăzi, să putem să ne vaccinăm toţi cât mai repede. Asta este ce vreau de la toată lumea, să se vaccineze pentru doar aşa putem să ieşim din perioada asta. O să ieşim cu bine, o să vedeţi că o să ieşim cu toţii bine de aici”, a declarat Florin Cîţu la Digi FM.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock
FotoJet (9) jpg
la masa jpg