Ce elegantă a fost Carmen Iohannis la Constanța, de Ziua Marinei

simeon stalpnicul png
Carmen și Klaus Iohannis au participat la festivitățile organizate de Ziua Marineifoto: captură Știrile PRO Tv

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis la Constanța, miercuri, 15 august, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Marinei. Soția celui mai important om din stat a ales pentru această zi o rochie albă, vaporoasă.

Carmen Iohannis (57 de ani) și-a adaptat perfect ținuta pe de o parte la vremea caniculară de la malul mării și, pe de altă parte, la contextul ceremonios. Soția președintelui României a ales pentru Ziua Marinei o rochie albă, vaporoasă, cu mâneci scurte.

După mai multe controverse legate de lungimea fustelor purtate de Carmen Iohannis la începutul mandatului soțului ei, se pare că prima doamnă a găsit dimensiunea ideală, care să-i pună în valoare picioarele atletice, fără să arate totuși prea multă piele.

simeon stalpnicul png
Carmen și Klaus Iohannis, de mână la ceremoniile dedicate ZIlei Marineifoto: Călin Gavrilaș

Carmen Iohannis a accesorizat rochia albă cu o geantă bleu-gri și cu sandale cu toc pătrat și baretă pe glezne, în aceeași nuanță cu geanta.

Prima doamnă și-a păstrat ochelarii de soare fumurii pe toată durata ceremoniilor organizate cu ocazia Zilei Marinei.

Președintele Klaus Iohannis, apel pentru construirea unei Românii mai bune

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, în discursul rostit cu ocazia ceremoniilor organizate la Constanţa cu ocazia Zilei Marinei, că aceia care gândesc şi simt româneşte trebuie să facă tot posibilul pentru o Românie mai bună.

„Aniversarea a 100 de ani de la realizarea marelui ideal al unităţii naţionale trebuie să reprezinte pentru noi toţi un moment de reflecţie, astfel încât, cei care gândim şi simţim româneşte, să facem tot posibilul pentru a construi împreună o Românie mai bună, aşa cum ne-o dorim cu toţii. Cred că tocmai acesta este spiritul în care trebuie să celebrăm Anul Centenar”, a afirmat şeful statului, în deschiderea ceremoniilor cu ocazia Zilei Marinei.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
Adrian Negrescu 3 jpg
premiul nobel pentru fizica 2022 jpg
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg