Ce frumos este fiul cel mic al lui Călin Popescu-Tăriceanu! Cei doi s-au distrat în parc

image
Preşedintele Senatului i-a făcut pe plac fiului lui cel mic şi l-a dus în parc la PetFest, un eveniment de la care bucureştenii au posibilitatea să adopte un patruped.Foto: Mediafax

Călin Popescu Tăriceanu (67 de ani) este într-o formă fizică de invidiat şi acum am aflat cine este persoana care îl ţine în priză. Joi (9 mai), preşedintele Senatului a luat la pas parcul Alexandru Ioan Cuza de mână cu fiul lui cel mic (4 ani şi jumătate) pe care îl are cu Loredana Moise, a cincea soţie. Al doilea om în stat a devenit tătic la finalul anului 2014 şi a reuşit să păstreze discreţia în mai toate momentele personale, aşa că până acum se ştiu prea puţine detalii despre noua lui familie.

Călin Popescu Tăriceanu este un tătic fericit. Preşedintele Senatului i-a făcut pe plac fiului lui cel mic şi l-a dus în parc la PetFest, un eveniment care a început de joi şi care se va derula tot weekendul de la care bucureştenii au posibilitatea să adopte un patruped.

De mână cu fiul său şi cu Tudor-Tim Ionescu consilier general al Primariei Municipiului Bucuresti şi vicepreședinte al organizației de tineret a ALDE, politicianul a admirat căţeii din parc şi i-a explicat fiului său câte ceva despre exemplarele pe care cei doi le-au văzut împreună. Îmbrăcat casual, într-o pereche de jeani, la care a asortat o cămaşă de culoare roz, Tăriceanu nu s-a dezlipit de copil.

image
Preşedintele Senatului i-a făcut pe plac fiului lui cel mic şi l-a dus în parc la PetFest, un eveniment de la care bucureştenii au posibilitatea să adopte un patruped.

Călin Popescu Tăriceanu are 3 băieţi

Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu (67 de ani), a devenit tătic pentru a treia oară la finele anului 2014. Soţia sa, Loredana, în vârstă de 41 de i-a dăruit tot un băieţel. Politicianul mai are doi copii, Călin jr. (23 ani) şi Mihai (15 ani).

Loredana şi Călin Popescu Tăriceanu s-au căsătorit în vara lui 2013, aceasta fiind cea de-a cincea căsnicie a şefului Senatului. Penultima soţie a fost Ioana, cu 26 de ani mai tânără decât Tăriceanu. Cei doi îl au împreună pe Mihai, Călin jr. fiind fiul din cea de-a treia căsătorie a politicianului.

Citeşte şi:

Tăriceanu şi-a scos soţia în lume după ce au devenit părinţi FOTO EXCLUSIV

Călin Popescu Tăriceanu, tată pentru a treia oară

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg