Ce frumos este fiul cel mic al lui Călin Popescu-Tăriceanu! Cei doi s-au distrat în parc

image
Pre┼čedintele Senatului i-a f─âcut pe plac fiului lui cel mic ┼či l-a dus ├«n parc la PetFest, un eveniment de la care bucure┼čtenii au posibilitatea s─â adopte un patruped.Foto: Mediafax

C─âlin Popescu T─âriceanu (67 de ani) este ├«ntr-o form─â fizic─â de invidiat ┼či acum am aflat cine este persoana care ├«l ┼úine ├«n priz─â. Joi (9 mai), pre┼čedintele Senatului a luat la pas parcul Alexandru Ioan Cuza de m├ón─â cu fiul lui cel mic (4 ani ┼či jum─âtate) pe care ├«l are cu Loredana Moise, a cincea so┼úie. Al doilea om ├«n stat a devenit t─âtic la finalul anului 2014 ┼či a reu┼čit s─â p─âstreze discre┼úia ├«n mai toate momentele personale, a┼ča c─â p├ón─â acum se ┼čtiu prea pu┼úine detalii despre noua lui familie.

C─âlin Popescu T─âriceanu este un t─âtic fericit. Pre┼čedintele Senatului i-a f─âcut pe plac fiului lui cel mic ┼či l-a dus ├«n parc la PetFest, un eveniment care a ├«nceput de joi ┼či care se va derula tot weekendul de la care bucure┼čtenii au posibilitatea s─â adopte un patruped.

De m├ón─â cu fiul s─âu ┼či cu Tudor-Tim Ionescu consilier general al Primariei Municipiului Bucuresti ┼či vicepre╚Öedinte al organiza╚Ťiei de tineret a ALDE, politicianul a admirat c─â┼úeii din parc ┼či i-a explicat fiului s─âu c├óte ceva despre exemplarele pe care cei doi le-au v─âzut ├«mpreun─â. ├Ämbr─âcat casual, ├«ntr-o pereche de jeani, la care a asortat o c─âma┼č─â de culoare roz, T─âriceanu nu s-a dezlipit de copil.

image
Pre┼čedintele Senatului i-a f─âcut pe plac fiului lui cel mic ┼či l-a dus ├«n parc la PetFest, un eveniment de la care bucure┼čtenii au posibilitatea s─â adopte un patruped.

Călin Popescu Tăriceanu are 3 băieţi

┼×eful Senatului, C─âlin Popescu T─âriceanu (67 de ani), a devenit t─âtic pentru a treia oar─â la finele anului 2014. So┼úia sa, Loredana, ├«n v├órst─â de 41 de i-a d─âruit tot un b─âie┼úel. Politicianul mai are doi copii, C─âlin jr. (23 ani) ┼či Mihai (15 ani).

Loredana ┼či C─âlin Popescu T─âriceanu s-au c─âs─âtorit ├«n vara lui 2013, aceasta fiind cea de-a cincea c─âsnicie a ┼čefului Senatului. Penultima so┼úie a fost Ioana, cu 26 de ani mai t├ón─âr─â dec├ót T─âriceanu. Cei doi ├«l au ├«mpreun─â pe Mihai, C─âlin jr. fiind fiul din cea de-a treia c─âs─âtorie a politicianului.

Cite┼čte ┼či:

T─âriceanu ┼či-a scos so┼úia ├«n lume dup─â ce au devenit p─ârin┼úi FOTO EXCLUSIV

C─âlin Popescu T─âriceanu, tat─â pentru a treia oar─â

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
roland stanescu jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg