Ce iei cu tine în bagaj pentru o mini-vacanță reușită, de 1 Mai

Ultima actualizare:

    Fă o listă cu ce vrei să iei în vacanță, ca să nu uiți nimic!
Fă o listă cu ce vrei să iei în vacanță, ca să nu uiți nimic!

De astăzi, începe mini-vacanța de 1 Mai. Până marți, inclusiv, distracția va fi cuvântul de ordine. Fie că pleci la mare, fie la munte sau în străinătate, din bagajul tău nu trebuie să lipsească anumite obiecte și articole vestimentare. Click! îți spune care sunt acestea.

În primul rând, ai grijă să-ți pui în geantă actele (buletin, permis auto, pașaport, asigurare de sănătate), iar, în cazul în care nu mergi cu automobilul propriu, nu uita biletele de tren sau de avion!

Telefonul mobil fără încărcător este ca și când n-ar fi. Astfel că ai grijă să nu uiți încărcătorul!

Dacă pleci la mare, chiar dacă apa nu e bună de îmbăiere, nu uita costumul de baie și crema de plajă. Soarele este perfect pentru un bronz frumos. La acest capitol, intră și ochelarii de soare, o pălărie și papucii de plajă.

La „secțiunea” îmbrăcăminte, trebuie să intre atât haine subțiri, cât și câteva articole pentru vreme răcoroasă. Așadar, tricourile cu mânecă scurtă, o pereche de pantaloni scurți, un trening sau o pereche de blugi și un hanorac, dar și un fâș de ploaie trebuie să intre în valiză. Pentru cei care își vor petrece aceste zile la munte, e important să aibă o pereche de încălțări corepunzătoare, mai ales dacă vor să facă drumeții. Pentru seară, e nevoie de haine groase încă, așa că nu ezitați să puneți în bagaj chiar și o căciulă.

Dacă pleci pe litoral, iar serile le vei petrece în club, trebuie să ai ținute potrivite pentru aceste ieșiri. Doamnele și domnișoarele să nu uite gentuța cu farduri și parfumul preferat, dar și o pereche de încălțări care să se potrivească la ținutele de seară alese!

În final, nu uitați de necessaire, acea gentuță cu produse de igienă personală: periuță de dinți, pastă de dinți, săpun/gel de duș, șampon, balsam, spumă și perie pentru păr, deodorant, cremă de față, cremă de mâini, demachiant, dischete demachiante, bețișoare pentru urechi, aparat de ras pentru domni, spumă de ras și after-shave. Dacă folosiți, de obicei, feon, asigurați-vă că l-ați pus în valiză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net