Ce mai fac cei doi rom├óni suspecta┼úi de coronavirus, afla┼úi ├«ntr-o loca┼úie secret─â din Bucure┼čti

coronavirus jpeg
Pacienţii sunt în carantinăfoto: AFP

Cei doi rom├óni adu┼či ├«n ┼úar─â, duminic─â seara, din Germania, unde au fost transporta╚Ťi din China cu un zbor medical sunt ├«n continuare ┼úinu┼úi izola┼úi ├«ntr-o loca┼úie secret─â din Bucure┼čti. Ei sunt ├«n continuare supraveghea┼úi de speciali┼čti, ├«ns─â, cel pu┼úin pentru acest moment, se simt bine ┼či nu prezint─â simptomele infec┼úiei cu virusul din China.

Identit─â┼úile celor doi rom├óni suspecta┼úi de coronavirus sunt protejate, la fel ┼či locul ├«n care sunt ┼úinu┼úi ├«n carantin─â. Autorit─â┼úile spun c─â aceste m─âsuri au fost luate spre binele celor afla┼úi ├«n carantin─â.

Cei doi b─ârba┼úi sunt ├«n continuare izola┼úi ┼či sub supravegere medical─â ┼či trebuie s─â r─âm├ón─â ├«n loca┼úie secret─â din Bucure┼čti, timp de 14 zile, c├ót este perioada de incuba┼úie a bolii. ÔÇ×Sunt ├«n stare bun─â, asimptomaticiÔÇŁ, a transmis Oana Grigore, purt─âtorul de cuv├ónt al Ministerului S─ân─ât─â┼úii.  Rom├ónii suspecta┼úi de coronavirus au fost adu┼či ini┼úial ├«n Germania, din China, cu un zbor medical organizat ├«n cadrul Mecanismul de Protec╚Ťie Civil─â al Uniunii Europene. Apoi, duminic─â seara au fost adu┼či ├«n ┼úar─â de autorit─â┼úile rom├óne.  Au fost examina┼úi ┼či s-a decis ca ei s─â fie plasa┼úi ├«n carantin─â ├«ntr-un centru special din Bucure┼čti, ┼úinut secret de autorit─â┼úi, ÔÇ×pentru binele pacien┼úilorÔÇŁ.

Cl─âdirea respectiv─â a fost pus─â la dispozi┼úie de Prim─âria Capitalei. Primarul general Gabriela Firea a declarat, luni, c─â locul ├«n care sunt ┼úinu┼úi cei doi b─ârba┼úi este ÔÇ×secret de serviciuÔÇŁ.

Suspec┼úii de coronavirus, ┼úinu┼úi ├«ntr-un ÔÇ×spa┼úiu primitorÔÇŁ

Locul unde sunt izola┼úi suspec┼úii de coronavirus este un spa┼úiu securizat, adecvat pentru carantinarea unor astfel de pacien┼úi. ├Äns─â nu trebuie s─â ne g├óndim c─â ├«nc─âperile sunt ca ni┼čte celule cu gratii. Dimpotriv─â este vorba despre ÔÇ×un spa┼úiu primitor, cu ├«mbr─âc─âminte, alimente, obiecte de ├«ngrijire personal─â, astfel ├«nc├ót pacien┼úii s─â se simt─â ├«n siguran┼ú─âÔÇŁ, a explicat, luni, primarul Gebriela Firea. Capacitatea total─â a acestei loca╚Ťii este de 100 de persoane, potrivit edilului.

Toate deciziile cu privire la carantinarea celor dou─â persoane suspectate de coronavirus sunt coordonate de secretarul de stat, Raed Arafat, iar ├«n locul secret respectiv sunt duse persoanele care se ├«ntorc ├«n ╚Ťar─â din zone ├«n care a fost confirmat─â prezen╚Ťa virusului ╚Öi prezint─â simptomele specifice. 

Cite┼čte ┼či:

Coronavirus Rom├ónia. Doi b─ârba╚Ťi, suspecta╚Ťi de infec╚Ťie cu virusul din China, la Timi┼čoara

Ce este pangolinul, animalul care a răspândit coronavirusul în China

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg