Ce spunea soţul lui Sevil Shhaideh despre războiul din Siria: "Nu se întâmplă nimic"


    Akram Shhaideh, soţul premierului propusCaptură Adevarul.ro
Akram Shhaideh, soţul premierului propusCaptură Adevarul.ro

Akram Shhaideh, soţul premierului propus, este în mijlocul unei controverse după ce s-a aflat că ar susţine regimul dictatorului sirian Bashar al-Assad. După ce o serie de mesaje publicate pe conturi de socializare au ajuns în presă, un clip cu el din 2012 pare să confirme simpatia pentru al-Assad.

În clipul publicat de adevarul.ro, Shhaideh susţine, într-o emisiune televizată, că "nimic nu se întâmplă în Siria” şi le transmite prietenilor din România că represaliile regimului de la Damasc împotriva civililor relatate de presa internaţională nu sunt adevărate, în ciuda faptului că războiul civil începuse atunci de câteva luni bune. 

„Primeam telefoane de la prieteni din România care mă întrebau: ce se întâmplă aici? Nimic nu se întâmplă. Pe alte canale ca BBC sau France 24, destul de populare, arătau că se întâmplă lucruri aici. Şi eu le spuneam prietenilor mei că, de fapt, nu asta e realitatea”, declara Akram Shhaideh la o televiziune siriană, în 2012. 

Dragnea: "Doamna Shhaideh a fost ministru, atunci nu au mai fost probleme?"

Liviu Dragnea a declarat că numirea lui Sevil Shhaideh în fruntea Guvernului nu ar fi un risc de securitate naţională. Liderul PSD le-a cerut serviciilor secrete să spună public dacă Shhaideh are vreo vulnerabilitate. „Altfel, eu o să consider că aceste zvonuri pleacă de la ei“, a spus Dragnea.

„Dacă cineva crede că ne poate convinge că s-ar putea refuza o propunere de premier cu asemenea pretexte slabe se înşală amarnic. Nu există niciun risc. Risc de securitate naţională a fost Guvernul Ciooloş. Aici serviciile secetere ar fi trebuit să se implice. România a pierdut miliarde de euro şi sutn convins că toate serviciile de informaţii l-au informat pe preşedinte. Restul sunt glume proaste şi pretexte inventate. Doamna Shhaideh a fost ministru. Atunci nu au avut o probelmă serviciile? Cine o cunoaşte pe Sevil ştie că este o femeie foarte serioasă şi foarte cuminte“, a spus Liviu Dragnea

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia