Ce sumă uriașă a donat Gigi Becali pentru Catedrala Mântuirii Neamului!

Ultima actualizare:

    Gigi Becali a fost taxat dur pentru declaraţiile tâmpite date zilele trecute despre fotbalul femininFoto: Arhivă Click!
Gigi Becali a fost taxat dur pentru declaraţiile tâmpite date zilele trecute despre fotbalul femininFoto: Arhivă Click!

Gigi Becali a dezvăluit că s-a numărat printre credincioșii care au donat bani pentru construirea Catedralei Mânturii Neamului. Recent, omul de afaceri a explicat și care a fost suma pe care a scos-o din buzunar în numele credinței, aceasta fiind una considerabilă.

Cum construcția Catedralei Mânturii Neamului este în curs de finisare, mulți enoriași se vor putea bucura în curând de lăcașul de cult. Gigi Becali, cunoscut pentru actele de caritate de care a dat dovadă de-a lungul timpului în numele credinței, a dezvăluit ce sumă a donat pentru ca acest proiect al Patriarhiei Române să prindă contur.

Deși mulți români au fost împotriva ideii de a fi construită Catedrala Mântuirii Neamului, argumentând că de banii respectivi ar fi putut fi construite mai multe spitale, Gigi Becali consideră că acest proiect este „cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani”. Prin urmare, patronul FCSB a dorit să investească în construcția Catedralei, donând o sumă considerabilă în acest sens.

Proiectul Catedralei Mântuirii Neamului
Proiectul Catedralei Mântuirii Neamului

Câți bani a donat Gigi Becali pentru construcția Catedralei Neamului

Becali a dezvăluit că a scos din buzunar 2 milioane de euro în numele credinței sale. „E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat şi eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar. Să vedem (n.r. dacă dau şi pentru pictură). Dumnezeu cum vrea”, a dezvăluit Gigi Becali.

Gigi Becali este cunoscut ca fiind un om credincios, făcând de multe ori gesturi altruiste pentru nevoiași.  Finanțatorul FCSB s-a numărat printre cele 30.000 de persoane care au participat duminică, 25 noiembrie, la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului.

Catedrala Mânturii Neamului, amendată de ISU

Construcția Catedralei a fost începută în anul 2010, iar proiectul a costat peste 100 de milioane de euro. Deși finalizarea construcției a fost estimată inițial pntru anul 2013, se pare că construcția acesteia este încă în desfășurare.

Recent, constructorul Catedralei a fost amendat de ISU (Inspectortul pentru Situații de Urgență) deoarece șantierul în lucru al clădirii nu respecta normele în vigoare pentru siguranța în caz de incendiu, având în vedere că mii de oameni au participat la slujba de sfințire a Catedralei, chiar dacă construcția se află încă în lucru. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net