Ce trebuie să ştiţi despre puterea secretă a plantelor

Ultima actualizare:

Şi într-un caz, şi în altul, fiecare test sau reuşită poate fi o lecţie de viaţă ! Din experienţa multor generaţii însă, cunoscătorii autentici de plante medicinale au constatat că, cele mai multe probleme şi necazuri, le putem rezolva cu ajutorul unor „vedete" originale din lumea vegetală.

Astfel că anumite plante, cu efecte dovedite în prevenirea şi în combaterea unor boli, ne pot ajuta 100 % prin puterea lor secretă să fim sănătoşi şi să ne împlinim, rând pe rând, dorinţele. Folosite după reţete simple, plantele cu puteri secrete pot spulbera dezamăgirea şi neliniştea din viaţa noastră. În acelaşi timp, aliaţii noştri din lumea vegetală vor aduce speranţa, bucuria şi belşugul în casele noastre.

Fiţi încrezători, totul este posibil, ne asigură tămăduitorii populari, specialişti în medicina alternativă. Plantele cu puteri secrete sunt foarte importante pentru proiectele noastre, fiecare având proprietăţi miraculoase.

O bună parte dintre „vedetele vegetale " sunt cunoascute pentru puterea lor terapeutică. Acum să aflăm ce „minuni" pot face : angelica, busuiocul, coriandrul, cimbrişorul, dafinul, feriga, iasomia, romaniţa şi scorţişoara în viaţa de fiecare zi.

Angelica

Planta este cunoscută în tradiţia populară sub numele de iarba îngerilor. Folosită sub formă de infuzie, angelica ne căleşte răbdarea şi perseveranţa. În acelaşi timp, un buchet de angelică, folosit în momentele de meditaţie, are efecte incredibile.

Mulţi dintre voi nu au practicat, poate, niciodată, meditaţia ca remediu împotriva încurcăturilor şi a pagubei. În timpul meditaţiei, pe care trebuie s-o practicaţi de trei-patru ori pe săptămână, gândiţi-vă la o singură dorinţă şi rugaţi-vă ca aceasta să se împlinească.

La sfârşitul programului de meditaţie, ardeţi câteva flori de angelică. Aroma plantei va aduce linişte în sufletul vostru. În curând, se va rezolva şi problema spinoasă . Neîncrederea şi îndoiala nu trebuie să vă însoţească nici o clipă în momentele de meditaţie.

Busuiocul

Busuiocul este o plantă cu efecte sacre. Folosit la prepararea agheasmei la anumite sărbători, busuiocul este renumit pentru puterea sa de a proteja căminul nostru de energiile negative. În momentele de meditaţie, trebuie să avem în preajma noastră câteva fire proaspete de bucuioc şi busuioc sfinţit. De fiecare dată, vom arde câteva flori de busuioc. Mirosul său foarte plăcut ne relaxează, ne reîmprospătează dragostea de viaţă, aducându-ne, între altele, optimismul şi sporul în munca noastră. Este bine să punem seminţe de busuioc într-o glastră şi să ne bucurăm de aroma sa un interval mai mare de timp.

Coriandrul

Din vremuri îndepărtate, corinadrul era folost ca amuletă. Nouă boabele de coriandru, puse într-un săculeţ de pânză albă, trebuie purtate în poşetă sau în portofel. Amuleta aceasta alungă bolile din căminul nostru, dar şi încurcăturile în viaţa de fiecare zi.

Cimbrişorul

Poate fi de mare folos pentru sănătatea familiei. În timpul meditaţiei trebuie să vă gândiţi la sănătatea voastră şi să ardeţi pe un cărbune frunze şi flori de cimbrişor. Dacă aveţi nevoie de protecţie şi de recunoaşterea meritelor voastre pe plan social şi profesional, purtaţi cu voi, ca amuletă, cimbrişor recoltat din anul respectiv.

Dafinul

Din antichitate, floarea de dafin era folosită de scriitori şi de oamenii de ştiinţă pentru inspiraţie. Această floare era aşezată pe coala de hârtie, folosită de autorul viitoarei lucrări, timp de două-trei ore. Efectul nu întârzia să apară asupra persoanei respective şi, la scurt timp, inspiraţia era ca o mană cerească. Ritualul se practică şi în zilele noastre, dacă persoana interesată poate să găsească o floare de dafin. În schimb, dacă se oferă unei femei căsătorite un buchet de frunze de dafin (lauri, aşa cum se numeşte planta în popor), în mod cert, aceasta va avea o căsnicie durabilă şi fără probleme.

Feriga

Iată o plantă care alungă energiile negative şi blestemele din casa persoanei care practică ritualul. Aşezaţi o glastră cu ferigă lângă fereastra camerei în care dormiţi şi veţi avea un trai mai liniştit. Planta trebuie înlocuită cu o glastră de ferigă proaspătă din trei în trei luni. Fireşte, nu uitaţi de momentele de meditaţie.

Iasomia

Iasomia este o plantă cu puteri miraculoase. Păstraţi în casă o glastră cu iasomie; planta protejează dragostea. De asemenea, în fiecare săptămână trebuie să ardeţi câteva frunze de iasomie, aşa cum ardeţi tămâia. În acest caz, cei care dorm în acea încăpere vor avea vise premonitorii.

Muşeţelul

De secole, muşeţelul (romaniţa, aşa cum i se spune în popor) este o plantă norocoasă pentru om. Este planta care atrage banii. Se spune că, de multă vreme, persoanele care începeau o afacere sau voiau să demareze un proiect îşi spălau mâinile cu infuzie de muşeţel. De fiecare dată, şansa nu-i ocolea pe aceia care foloseau o astfel de practică.

Scorţişoara

Totdeauna, scorţişoara este folosită pentru a atrage prosperitatea într-o familie copleşită de ghinion. Beţişoarele de scorţişoară se ard ca şi tămâia, de două-trei ori pe săptămână, iar efectele vor fi pe măsura aşteptărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
schitul ostrov
crima braila stomatolog jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
elvetia romanca1 jpg
Autoritățile australiene au scos utilajele de deszăpezire la treabă. FOTO captură The Guardian
leeds jpg
simonopetra 4766384 1280 jpg
rapita 111 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net