Ce verighete frumoase poart─â Principele Nicolae ╚Öi so╚Ťia sa!

image
Alina și Principele Nicolae s-au căsătorit în 30 septembrie. De atunci, ei poartă pe degete verighetele realizate de un brand românesc

Verighetele alese de Principele Nicolae ╚Öi proasp─âta lui so╚Ťie sunt pe c├ót de simple, pe at├ót de elegante ╚Öi discrete. Nepotul Regelui Mihai ╚Öi Alina Maria au apelat la o cas─â de bijuterii rom├óneasc─â pentru inelele de cununie.

Verighetele Principelui Nicolae (33 de ani) și Alinei (31 de ani) au fost realizate de un brand românesc. Este vorba de casa de bijuterii Teilor din Pitești.

Miercuri diminea╚Ť─â, Alina ╚Öi Nicolae au publicat pe conturile lor de Instagram o fotografie cu inelele de cununie.

Verighetele Principelui Nicolae și Alinei sunt din platină și aur

image
Acestea sunt verighetele pe care le poartă Alina și Principele Nicolae

Potrivit descrierii f─âcute chiar de reprezentan╚Ťii Teilor, ÔÇ×Principele Nicolae a optat pentru o verighet─â simpl─â, executat─â din platin─â, ├«n interiorul c─âreia a gravat c├óteva cuvinte care stau la baza familiei ╚Öi care concentreaz─â ├«ntreaga poveste de dragoste a celor doi. Alina a purtat o verighet─â executat─â din aur alb, mo╚Ötenire de familie, mesager al valorilor care nu se pierd odat─â cu trecerea timpuluiÔÇŁ.

├Än ceea ce prive╚Öte cerceii pe care Alina i-a purtat ├«n ziua nun╚Ťii, ace╚Ötia au fost, de asemenea, semna╚Ťi Teilor, ÔÇ×fiind ├«ncrusta╚Ťi cu diamante excep╚Ťionale, complet├ónd perfect tabloul elegan╚Ťei si distinc╚Ťiei acestui eveniment specialÔÇŁ, au mai spus reprezentan╚Ťii brand-ului de bijuterii.

Au plecat în luna de miere

Tot miercuri diminea╚Ť─â, nepotul Regelui Mihai ╚Öi so╚Ťia sa au anun╚Ťat c─â pleac─â ├«n luna de miere, f─âr─â a specifica, ├«ns─â, unde va fi petrecut─â aceasta.

Principele Nicolae s-a c─âs─âtorit, duminic─â, 30 septembrie, cu Alina Binder. Cununia religioas─â a avut loc la biserica Sf├óntul Ilie din Sinaia, dup─â care petrecerea s-a desf─â╚Öurat la Casino Sinaia, ├«n prezen╚Ťa a circa 300 de invita╚Ťi din 13 ╚Ť─âri. Din p─âcate, al─âturi de Nicolae nu s-a aflat dec├ót sora sa, Karina. Mama, Principesa Elena, ╚Öi m─âtu╚Öa lui, Majestatea Sa Margareta, nu au r─âspuns invita╚Ťiei la nunt─â.

Nicolae ╚Öi Alina au avut dou─â perechi de na╚Öi, respectiv Liviu Popescu, jurat la Masterchef ┼či proprietarul unui important lan┼ú de restaurante ┼či cluburi din Bucure┼čti ┼či din ┼úar─â, ┼či so┼úia lui Simona, dar ┼či Constantin Filitti ╚Öi Alexandra Butculescu-Filitti.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg