Cele mai importante 5 trucuri care te ajută să economisești în vacanță. Nu vei da greș

Te gândești să nu mai pleci într-un concediu, în străinătate, din cauză că vei cheltui prea mulți bani? Să știi că există soluții la care poți să apelezi, pentru a economisi, chiar și atunci când ești plecat. Nu trebuie să renunți la o călătorie, ci poți să înveți să cheltui chibzuit. 

Economii în vacanță Foto: Shutterstock
Economii în vacanță Foto: Shutterstock

Cum să economisești în vacanță 

„Planifică în avans și caută oferte. Rezervă bilete de transport și cazare cu mult timp înainte, pentru a economisi bani. Planifică mesele cu grijă, mâncați la restaurante locale autentice și evitați zonele turistice scumpe. Utilizați transportul public. Renunțați la taxiuri sau închirieri costisitoare și alegeți să călătoriți cu autobuze sau metrouri locale. 

Planificați activitățile în avans. Găsiți activități cu tarife reduse sau gratuite și economisiți bani pentru alte aventuri. Puteți să-i întrebați chiar pe localnici. Dacă găsești oferte sau reduceri, profită de ele. Și dacă vrei să îți cumperi acum biletul de avion, pot să îți ofer reducere", a spus tânăra pe TikTok.

Cum să economisești pentru o vacanță 

Cam toate aplicațiile bancare oferă opțiunea deschiderii unui cont de economii. Poate să  poarte numele de “Fond de vacanțe”. Poate nu-i cea mai creativă denumire, însă își îndeplinește scopul cu brio.

În fiecare lună, în ziua când îți intră salariul, alimentează contul cu o sumă stabilită (în jur de 300-500 lei). Astfel, nu vei fi niciodată în pană de bani pentru vacanțe. Iar dacă s-a ivit vreo ofertă sau ocazie de nerefuzat, am putut mereu să-mi achiziționez bilete ori cazare fără probleme.

Când să alegi să pleci într-o vacanță

Încă un sfat pe care îl avem este să alegeți să faceți vacanțe într-un sezon, când cererea este scăzută. Prețurile în acest caz vor fi reduse și veți face vacanțe mai liniștite și confortabile.

În special, în ceea ce privește Halkidiki, o soluție excelentă pentru a economisi bani este să petreceți ceva timp într-un camping. Dacă iubiți marea și natura, această alegere este perfectă. Nu numai că veți călători mai economic, dar veți trăi o experiență mai specială. 

De asemenea, pachetele all-inclusive sunt multe. Puteți plăti mai mult pentru hotel pentru a vă bucura de mâncare și băuturi, fără a vă face griji pentru găsirea unui loc bun și ieftin de a mânca sau bea. Acest lucru vă va salva cu siguranță timp și bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net