Cine este Laura Codruța Kovesi?


    Puțini oameni politici se pot mândri că au privit-o în ochi pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi
Puțini oameni politici se pot mândri că au privit-o în ochi pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi

La 43 de ani este cea mai puternică femeie din România. Numele ei provoacă spaimă și puțini bărbați își doresc să o cunoască. Laura Codruţa Kövesi a primit luni OK-ul de la Consiliul Suprem al Magistraturii pentru cel de al doilea mandat la conducerea Direcției Naționale Anticorupție. Cine este procuroarea de 1.90 m care a făcut sport de performanță vă spune Click!

Laura Codruța Lascu s-a născut pe 15 mai 1973 în municipiul Sfântu Gheorghe. Este fiica procurorului Ioan Lascu, care a deţinut din 1980 până în 15 ianuarie 2010 funcţia de şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş. A absolvit liceul la Mediaş, unde a făcut și sport de performanță. A fost baschetbalistă la Club Sportiv Şcolar Mediaş și a fost chiar selecţionată în echipa naţională de cadete a României, cu care a câştigat în 1989 la Timişoara titlul de vicecampioană europeană. Între 1991-1995 a urmat cursurile Facultăţii de Drept în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. După terminarea facultății și până în mai 1999 a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. În 2 octombrie 2006 l-a înlocuit pe Ilie Botoş la conducerea Parchetului de pe lângă ÎCCJ.

A apărut în prim-planul atenției publice în 2006 când a primit funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a devenit membru de drept în Consiliul Superior al Magistraturii. În 2013 a fost numită procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Laura Kövesi.

Laura Kövesi a divorţat în anul 2007, dar a păstrat numele de familie al fostului său soţ, Eduard

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg