Cine este Laura Crișan bănuită că și-a executat tatăl. Cine a ajutat-o și de ce ar fi comandat asasinatul

La trei ani după atentatul din Arad care a șocat țara, când omul de afaceri Ioan Crișan a sărit în aer cu tot cu mașină, polițiștii sunt pe cale să facă lumină. Ancheta scoate însă la iveală un lucru șocant. Fiica lui Ioan Crișan, un afacerist prosper și foarte cunoscut, ar fi comandat asasinatul. În atac a fost folosit un exploziv de mare putere, potrivit concluziilor procurorilor.

Asasinat în stil mafiot

image

Ioan Crişan a murit sâmbătă, 29 mai 2021, în explozia maşinii sale, pe o stradă din Arad. Necropsia a confirmat identitatea omului de afaceri şi a arătat că acesta a murit la câteva secunde după ce maşina a sărit în aer. 

Procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care Ioan Crișan și-a pierdut viața, la omor cu premeditare.

De la bun început, anchetatorii au luat în calcul varianta în care omul de afaceri din Arad a fost ucis la comandă. Explozia mașinii a avut loc în momentul în care bomba amplasată pe autoturism ar fi fost activată de la distanţă.

Procurorii au stabilit că în atac a fost folosit un exploziv de mare putere, un indiciu din care anchetatorii au înțeles că atacatorii au vrut să fie siguri de moartea lui Ioan Crișan.

Cine este Laura Crișan, fiica bănuită că a comandat asasinatul

La trei distanță de la moartea omului de afaceri arădean, anchetatorii sunt pe cale să rezolve unul dintre cele mai complicate cazuri din ultimii ani, atentatul cu bombă din 29 mai 2021, când omul de afaceri Ioan Crișan a murit după explozia mașinii personale în care tocmai se urcase.

În urmă cu trei ani, Laura Crișan le-a spus anchetatorilor că nu se afla în Arad în ziua atentatului.

Mai mult, ea s-a plâns presei că poliția a audiat-o o singură dată și că nu știe absolut nimic despre anchetă.

Miercuri dimineața, fiica lui Ioan Crișan, Laura Crișan a fost adusă la București pentru audieri în calitate de suspect.

Femeia a fost căsătorită cu deputatul PNL de Arad Sergiu Bîlcea, care deținea două firme de transport. După divorț, cei doi au ajuns în instanță din cauza averii, iar relația lor era descrisă de cunoscuți ca fiind extrem de tensionată. De profesie avocat, chiar al tatălui ei,  Laura Crișan ar fi ajuns să aibă probleme financiare serioase.

Și-ar fi ucis tatăl pentru moștenire

Potrivit unor surse din anchetă, Laura Crișan Cu ar fi apelat la trei bărbați care s-ar fi ocupat de montarea unui dispozitiv exploziv în mașina tatălui său, omul de afaceri arădean Ioan Crișan.

S-a stabilit că dispozitivul a fost acționat de la distanță. Toți cei trei bărbați vizați de perchezițiile de miercuri sunt români, potrivit Aradon.

Unul dintre ei ar fi electronist și radioamator. El ar fi confecționat dispozitivul care a explodat, la fel și declanșatorul de la distanță.

Ceilalți doi ar fi avut rolul de a-l fila pe afacerist. Ei au ajutat la stabilirea momentului în care să aibă loc plantarea dispozitivului și detonarea acestuia.

Motivele pentru care fiica ar fi luat decizia de a-și executa tatăl ar fi fost legate de moștenirea pe care femeia ar fi urmat să o primească după moartea tatălui său, transmite sursa citată.

În ancheta morții afaceristului, fiica acestuia a avut calitatea de martor și a fost audiată de mai multe ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
leonidas jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Clotilde Armand la Parchet  Foto Inquam Photos  George Calin (2) jpg
pizza pixabay jpg
jolla castel nisip jpg
Aplicație Whatsapp pe smartphone  FOTO Shutterstock jpg
Adrian Marțian / FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
ricco cocosul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net