Cine este noul preşedinte USR, Dan Barna! Firma sa are datorii de 1,7 milioane de lei


    Dan Barna este noul preşedinte USRFoto:Mediafax
Dan Barna este noul preşedinte USRFoto:Mediafax

Deputatul Dan Barna este noul președinte al Uniunii Salvați România (USR), ales în cadrul congresului extraordinar al partidului desfășurat sâmbătă la Poiana Brașov.

Dan Barna a obţinut 127 de voturi din cele 191 exprimate în timp ce contracanditaul său, Vlad Alexandrescu a strâns 50 de voturi, potrivit Agerpres. Dan Barna este expert în fonduri europene şi a strâns o sumă considerabilă prin una din firmele deţinute . În iunie 2016, la două săptămâni după ce a fost numit secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, Dan Barna a ieşit din firma pe care o înfiinţa în 2007.  Firma şi-a mărit de şase ori cifra de afaceri în ultimii trei ani fiscali, de la 1,7 milioane lei în 2013 (cu 10 angajaţi) la 4,2 milioane lei în 2014 (14 angajaţi), pentru a ajunge la 10,6 milioane lei în 2015 (28 angajaţi). Şi profiturile au crescut exponenţial: de la puţin peste 13.000 lei în 2013, la 365.000 lei în 2014 şi peste 780.000 lei în 2015, an în care firma raportează, totuşi, şi datorii de peste 1,7 milioane lei, conform jurnalul.ro.

Dan Barna a motivat public decizia de a candida pe listele USR. “Decizia de a candida pe listele USR are la bază credința că, la un anume moment al vieții, este necesar să oferi comunității înapoi ceva din experiența pe care ai avut norocul să o dobândești”, a spus el în momentul lansării candidaturii. 

Noul preşedinte al Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, are 42 de ani şi este formator, avocat şi evaluator independent de proiecte Phare, iar în perioada mai-noiembrie a ocupat funcţia de decretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. 

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg
FotoJet jpg