Cioacă a recunoscut că o înşela pe Elodia

Ultima actualizare:

    Elodia îşi păstra căsnicia de dragul copilului
Elodia îşi păstra căsnicia de dragul copilului

Dezvăluire bombă în faţa magistraţilor! Cristian Cioacă a declarat cu mâna pe Biblie că şi-a înşelat soţia, lucru pe care i-l mărturisise Elodiei chiar în ziua dispariţiei acesteia. După destăinuirea poliţistului, cei doi deciseseră să divorţeze.

Nu a mai apucat să se despar­tă oficial, pentru că avo­cata Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007, la câteva ore după ce soţul său, Cristian Cioacă, îi spusese că are o amantă.

"Începusem o re­laţie şi aşa am considerat că este normal şi firesc. Amândoi eram de acord cu divorţul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura dată cu Elodia despre un eventual divorţ, asta pentru că aveam o relaţie cu altcineva şi ea a fost de acord cu asta. Ştiam că mă înşela, dovada sunt e-mail-urile în care ea spune cu cine a fost în Dubai. De asemenea, concediile le-a petrecut împreună cu acel bărbat. Chiar şi în vara anului 2007 au fost împreună în vacanţă, fără copii. Niciodată Elodia nu s-a interesat de ceea ce ­făcea copilul în ţară, la părinţii mei", a declarat Cristian Cioacă, potri­vit Mediafax.

După audierea poliţistului, pentru prima dată au fost supuşi tirului de întrebări şi primii martori în procesul în care Cioacă e acuzat de uciderea soţiei sale. Corina Morgovan, una dintre prietenele Elodiei, a confirmat cele spuse de poliţistul aflat în arest. Ea a declarat că ştia despre problemele de cuplu ale amicei sale, dar nu crede în ruptul capului că Elodia ar fi fost în stare să-şi părăsească copilul. Martora a mai spus că Elodia i-a mărturisit că o mai lega de Cioacă doar băieţelul şi că regretă faptul că nu l-a cunoscut mai devreme pe amantul său.

Arestat din 5 decembrie 2012

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012. Pe 30 ianuarie, poliţistul a fost transferat la Penitenciarul Colibaşi. El este acuzat că şi-a omorât şi tranşat soţia, apoi a şters toate urmele atât de bine încât anchetatorii nu reuşesc să găsească corpul femeii nici după şase ani. Pe perioada procesului, copilul celor doi, Partick (8 ani) a fost dat în grija surorii poliţistului, spre nemulţumirea mamei Elodiei care ar fi vrut să-şi crească nepotul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net