Cioacă, condamndat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea Elodiei

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă  (36 de ani) a fost arestat  ieri pentru 29 de zile (Foto: Mediafax)
Cristian Cioacă (36 de ani) a fost arestat ieri pentru 29 de zile (Foto: Mediafax)

Fostul poliţist Cristian Cioacă, judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marţi, la 21 de ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav.

Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 21 de ani de închisoare cu executare pentru omor şi la un an de închisoare pentru profanare de mormite. Decizia Tribunalului Argeş nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti.

Potrivit avocatei familiei Elodiei Ghinescu, pedeapsa lui Cristian Cioacă trebuia să fie "mult mai dură".

"Au trecut 6 ani de la acel moment, iar pentru faptul că a tranşat cadavrul şi l-a făcut să dispară, pentru faptul că copilul va creşte şi nu va afla niciodată, nu va putea să ducă o floare la mormântul mamei merita măcar 25 de ani. De aceea am apreciat că ar trebui să execute închisopare pe viaţă. 22 de ani este prea puţin, este un om tânăr, puternic şi va putea să beneficieze de o punere în libertate mai curând. Dar lupta nu s-a terminat, probabil vom ajunge la Înalta Curte", a spus avocata.

Procurorul a cerut o pedeapsă pe viaţă, însă magistraţii au decis să îl condamne la doar 21 de ani, transmite corespondentul România TV.

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, este de părere, însă, că pedeapsa este mult prea mică. "Mi-a batjocorit copilul. După ce l-a omorât, a batjocorit-o. Cum poţi să faci aşa ceva? Cum poate să dea ochii cu copilul lui? Trebuie să îi dea mai mult, să fie condamnat pe viaţă. Ea nu a fost găsită pentru că a distrus-o, cred că şi oasele, ce a mai rămas. A distrus-o împreună cu familia", a declarat mama Elodiei la România TV. Aceasta a mai precizat că familia Elodiei nu este mulţumită de rezultat şi o să se sfătuiască cu avocatul pentru demersurile următoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net