Ciolacu, despre campania de vaccinare: "Au făcut videoclipuri: Cîţu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren"

marcel ciolacu jpeg
Preşedintele PSD Marcel Ciolacufoto: Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reclamă eşecul campaniei de vaccinare şi consideră că oameni nu mai au încredere, iar Guvernul nu a făcut altceva decât videoclipuri cu oameni politici.

Marcel Ciolacu a vorbit, luni seară, la Antena 3, despre eşecul campaniei de vaccinare şi consideră că ”oamenii nu mai au încredere”. ”Dacă tu nu ştii să faci un parteneriat cu românii, cu autorităţile locale, să cobori la ei, să le explici. Ce au făcut? Videoclipuri. Ciţu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren şi Oros Belmondo. Ce efecte să aibă un videoclip cu ei. Aici trebuiau să vină toţi oamenii de cultură, profesorii să explice, trebuia o chestie concentrată, nu oamenii politici”, afirmă Marcel Ciolacu la Antena 3.

Potrivit CNCAV, 20.040 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care 16.810 au primit prima doză. Guvernul a lansat o campanie de informare despre vaccinare, în cadrul căreia mai mulţi oameni politici, dar şi medici, profesori şi alte categorii profesionale explică, în clipuri video, ce conţine vaccinul pentru ei. 

Citește și:

Premierul Florin Cîțu apare într-un spot al noii campanii de vaccinare ”gălăgioase”, bazată pe emoție. ”Ce înseamnă vaccinul pentru noi?” VIDEO

Esca, Bobonete, Mândruță și Văru Săndel au răspuns provocării lui Valeriu Gheorghiţă: «Vreau să merg peste tot fără mască»

cub florin zamfirescu png
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
telefon mobil jpg
Proteste în Marea Britanie faţă de creşterea costului vieţii FOTO Profimedia
faliment criza foto shutterstock jpg
image
image
image
image
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg