Cioloș acceptă să fie candidatul PNL pentru un nou mandat de premier. Ce condiție are


    Dacian Cioloș, în cărți pentru un nou mandat de prim-ministruFoto: Facebook
Dacian Cioloș, în cărți pentru un nou mandat de prim-ministruFoto: Facebook

Alina Gorghiu, liderul Partidului Național Liberal, a anunțat că-l propune pe Dacian Cioloș pentru un nou mandat de premier. Acesta a dezvăluit că acceptă propunerea liberalilor, dar nu se va implica în campania electorală a acestora.

Dcaian Cioloș a discutat cu Gorghiu despre principiile Platformei România 100, dar și despre cele ale programului de guvernare propus de PNL și au ajuns la concluzia că au puncte comune.

„Am avut azi o discuţie foarte bună cu preşedintele PNL, Alina Gorghiu, în care m-a informat despre intenţia aceasta şi am spus că da, în măsura în care, în urma rezultatelor alegerilor parlamentare, va exista o bază pentru o astfel de colaborare, sunt deschis acestei propuneri. Dincolo de discuţia despre cine va fi viitorul premier, am spus că ceea ce mi se pare cel mai important este ca principiile şi valorile Platformei România 100 să fie preluate şi integrate de formaţiunile politice care o susţin. Ştiu că şi persoanele sunt importante, dar în cazul de faţă aş prefera ca discuţia şi asumarea politică să se concentreze pe principii şi valori care să stea la baza unui program de guvernare, mai mult decât pe persoane“, a declarat primul-ministru pentru Adevărul

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg