Click! îţi dă 5 idei ca să împodobeşti bradul de Crăciun

Ultima actualizare:

    Bradul de Crăciun
Bradul de Crăciun

Bradul de Crăciun este deja cumpărat, iar acum ar trebui să te gândeşti la ornamentele pe care le vei folosi pentru a-l împodobi. Magazinele sunt pline, oferta mai mult decât generoasă, iar preţurile pentru toate buzunarele. Dacă pleci la cumpărături, este bine să ţii cont de câteva sfaturi. Uite ce ai de făcut!

Alege materiale naturale - anul  acesta se poartă decoraţiunile din material textil - lână, catifea, bumbac, imitaţie din blană sau pluş. Pe rafturi vei mai găsi globuri pictate manual, din paie, nuieluşe sau din frunze uscate. Produsele unicat şi cele lucrate manual sunt în mare vogă.

Combină corect culorile - alege culorile ornamentelor în funcţie şi de nuanţele în care este decorată camera. Combină alb cu negru, roşu cu verde, dar optează şi pentru trei culori. Renunţă la pomul curcubeu pentru că nu se mai poartă!

Nu uita de instalaţia de pom - poţi alege dintr-o gamă foarte variată de modele. Este recomandat să nu cumperi din piaţă sau de la colţ de stradă pentru că s-ar putea ca instalaţia să se defecteze când ţi-e lumea mai dragă.

Cumpără figurine de iarnă - în magazine vei găsi tot soiul de mici figurine care se pot prinde în brad: moşi Crăciun, oameni de zăpadă, reni, arlechini, beţişoare colorate sub formă de acadele, sănuiţe etc.

Decorează cu mărgele şi fundiţe - un şirag de mărgele care să pornească din vârful bradului spre baza lui, câteva fundiţe roşii prinse de crengi dar şi beteala vor da un aer aparte brăduţului tău.

«Se poartă globurile din materiale naturale»

Elena Miron, designer magazin KIKA

Elena Miron, designer în cadrul departamentului Deco al magazinului Kika ne recomandă ca în acest an să folosim pentru decorarea bradului de Crăciun globuri şi ornamente din materiale naturale. De asemenea, anul acesta este recomandat să cumpăraţi ornamente hand-made, unicat. Sunt puţin mai scumpe dar deosebite.

info
info

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net