Cluburile din Mamaia, amendate cu 280.000 de lei, în minivacanța de 1 Mai

inspectori anaf jpeg
Inspectorii antifraudă au făcut controale în toată țara, în minivacanța de 1 Mai

Inspectorii de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală au dat amenzi de aproape două milioane de lei, în urma unor controale făcute în minivacanța de 1 Mai în țară, potrivit Mediafax. Cele mai multe abateri au fost constatate în cluburile din Mamaia.

În perioada 1-3 mai, 605 inspectori au verificat 457 de operatori de turism şi patroni de restaurante, baruri şi cluburi din zonele turistice cele mai frecventate: Băile Herculane, Băile Felix, Bran-Moeciu, Căciulata, Călimăneşti, Ceahlău, Cheia, Gura Humorului, Gura Râului, Mamaia, Moineşti, Moneasa, Putna, Tăşnad, Vama Veche și Zărneşti.

În urma controalelor, inspectorii au dat amenzi în valoare totală de 1,965 de milioane de lei şi au confiscat venituri, numerar şi bunuri în sumă de 203.611 lei.

De asemenea, au constatat încălcări ale obligaţiei legale de utilizare a casei de marcat şi emiterea bonului fiscal, cazuri în care au dispus suspendarea activităţii comerciale a 34 de puncte de lucru.

Pe litoral, inspectorii antifraudă au constatat că la agenții economici verificați s-a fiscalizat suma de peste 3,5 milioane de lei. Din cele 102 localuri controlate, aceştia au decis suspendarea activităţii comerciale a doar două dintre ele, deoarece au constatat că se încălca obligaţia de emitere a bonului fiscal.

Inspectorii au identificat şi alte abateri de la legislaţia financiar contabilă, pentru sancţionarea cărora au dispus 138 de amenzi, în valoare de 470.000 de lei.

Cele mai multe nereguli au fost constatate în cluburile din staţiunea Mamaia, unde au fost date 81 de amenzi, în sumă totală de 280.000 de lei.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Telescoapele Hubble şi James Webb au dezvăluit joi imagini detaliate ale impactului produs de DART Foto NASA
nicolaeamericanul Sursaneverforgotten jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg