Concertul Robbie Williams la Bucureşti: regulile de acces


    Concertul Robbie Williams la Bucureşti va avea loc pe 17 iulieFoto: Click!
Concertul Robbie Williams la Bucureşti va avea loc pe 17 iulieFoto: Click!

Se apropie concertul Robbie Williams la Bucureşti: mai sunt doar cinci zile până la primul spectacol susţinut de cântăreţul englez în ţara noastră, iar fanii se pregătesc pentru întâlnirea cu Robbie.

Concertul Robbie Williams la Bucureşti va avea loc pe vineri (17 iulie), în Piaţa Constituţiei, iar organizatorii vor să se asigure că totul va decurge conform planului. Astfel, ei roagă publicul să nu le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete si IPad-uri. În caz de ploaie, publicul e rugat să folosească pelerine de ploaie.

Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente. La intrarea locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Cum se face accesul la concertul concertul Robbie Williams la Bucureşti

Porțile pentru concertul Robbie Williams la Bucureşti se deschid la ora 16.00. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul participanţilor la concert şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor şi intrarea Cosbuc.

Concertul Robbie Williams la Bucureşti. Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal faţă de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucţii si este situată faţă de scenă la o distanţă ce nu depăseste distanţa obisnuită dintre peluza unui stadion normal si scenă, la un concert pe stadion.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Prezenţa copiilor sub 7 ani la concertul Robbie Williams la Bucureşti, interzisă

Concertul Robbie Williams la Bucureşti. Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia. 

Concertul concertul Robbie Williams la Bucureşti, record de vânzări în România

concertul Robbie Williams la Bucureşti face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, "Let Me Entertain You", pe care artistul îl susţine în 2015. Turneul "Let Me Entertain You" a debutat la 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

rimul concert al lui Robbie Williams la Bucureşti a stabilit un nou record de vânzari, în România. În primele 11 minute de la punerea în vânzare a biletelor s-a epuizat pachetul de bilete cu preţ redus, iar în primele 90 de minute s-au vândut 21.500 de tichete. În prezent, cele mai ieftine bilete sunt pe peluză, în faţa Parlamentului, la preţul de 189 de lei. Cele mai scumpe, biletele la Tribună, costă 680 de lei.

concertul Robbie Williams la Bucureşti. Delia va cânta în deschiderea show-ului: ”Mi se pare ceva «astronomic», dacă pot să mă exprima așa, e ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide”, a spus Delia, bucuroasă că a fost aleasă. 

Cele mai cunoscute melodii ale lui Robbie Williams

Concert Robbie Williams la București

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg