Confruntare explozivă între Turcescu și Dragnea pe holurile Parlamentului

simeon stalpnicul png
Confruntare între Dragnea și TurcescuFoto: captură DIGI24

Robert Turcescu, deputat din partea PMP, l-a luat la rost pe Liviu Dragnea, pre╚Öedintele Camerei Deputa╚Ťilor, chiar pe holurile Parlamentului. Scena a avut loc ├«n prezen╚Ťa reporterilor afla╚Ťi la fa╚Ťa locului, luni, 9 ianuarie. Motivul? Convocarea unei ╚Öedin╚Ťe extraordinare la care Dragnea nu a binevoit a participa, de╚Öi el a fost cel care i-a somat pe deputa╚Ťi s─â se ├«ntruneasc─â.

Robert Turcescu a intrat ├«n direct pe contul lui de Facebook, acolo unde ╚Öi-a spus of-ul:┬á"Eram la pia╚Ť─â, ├«mi f─âceam cump─âr─âturile. Am aflat de la radio, ├«n timp ce-mi urcam cump─âr─âturile ├«n ma╚Öin─â, c─â avem sesiune extraordinar─â convocat─â de domnul Dragnea ╚Öi vreau s─â v─â ar─ât c─â am ajuns la Parlament ├«ntr-o goan─â, pentru a nu ├«nt├órzia la aceast─â sesiune extraordinar─â ╚Öi uita╚Ťi cum arat─â Camera Deputa╚Ťilor. Dragnea nici m─âcar nu a ajuns, sunt c├ó╚Ťiva colegi de-ai mei, ├«n rest nu e nimeni. Ca s─â fie foarte clar. Nici m─âcar cei din PSD. E o mizerie ce au f─âcut. La ora 16:30 au anun╚Ťat c─â vom avea sesiune extraordinar─â. Nu sunt nici m─âcar 50 de deputa╚Ťi ╚Öi nu c─â n-ar fi vrut s─â vin─â, dar asta e b─âtaia de joc a lui Dragnea. ├Äncerc─âm s─â ne facem datoria de parlamentari, dar ceea ce face Dragnea este pur ╚Öi simplu o mizerie. S─â convoci o ╚Öedin╚Ť─â extraordinar─â a Camerei Deputa╚Ťilor la ora 16:30 pentru 17:00... Cum s─â vin─â parlamentarii, chiar ╚Öi din Prahova sau Bucure╚Öti ├«ntr-o jum─âtate de or─â? Am aflat de la radio, fiind ├«n pia╚Ť─â, ╚Öi am venit ├«n Parlament. ├Än sal─â sunt 35 de oameni".

Imediat dup─â ce aceast─â ╚Öedin╚Ť─â a luat sf├ór╚Öit, Turcescu l-a ├«nt├ólnit pe Dragnea pe holurile Camerei Deputa╚Ťilor, unde nu s-a l─âsat p├ón─â nu i-a adresat c├óteva ├«ntreb─âri: "A╚Ťi convocat o ╚Öedin╚Ť─â extraordinar─â pentru ora 17.00. Eram la pia╚Ť─â, am s─ârit ├«n ma╚Öin─â ╚Öi am venit. Am ajuns la 17:03. Dumneavoastr─â de ce nu a╚Ťi fost acolo?"

"Pentru c─â am f─âcut alte lucruri ├«n birou. Domnule Turcescu, v-a ie╚Öit acest circ, v─â rog s─â continua╚Ťi ", a venit ╚Öi replica lui Liviu Dragnea, dup─â care s-a ├«ndep─ârtat ╚Öi a plecat.

ÔÇťSunte┼úi deputat ┼či pre┼čedintele Camerei. Ar trebui s─â v─â fie ru┼čineÔÇŁ, a conchis vicepre╚Öedintele PMP.

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg