Coronavirus România. Ştefan Mandachi oferă meniuri fast-food gratis: "Până crapă cuptoarele!"

Ultima actualizare:

    Ştefan Mandachi a anunţat că nu există o limită de meniuri şi oamenii pot comanda câte dorescFoto: Facebook
Ştefan Mandachi a anunţat că nu există o limită de meniuri şi oamenii pot comanda câte dorescFoto: Facebook

Antreprenorul Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului #şîeu, a anunţat că lanţul său de fast-foosd va oferi meniuri gratis tuturor angajaţior din instituţiile care luptă împotriva epidemiei: spitale, DSP, militari. Bravo!

A devenit foarte cunoscut când a construit primul metru de autostradă din Moldova şi a generat protestul #şîeu. Antreprenorul Ştefan Mandachi, din Suceava, a anunţat că oferă meniuri fast-food gratis „până crapă cuptoarele“, scrie adevarul.ro.

Ştefan Mandachi a anunţat că nu există o limită de meniuri şi oamenii pot comanda câte doresc. Numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus în judeţul Suceava a explodat, ar autorităţile sunt în laertă non-stop.

”Am primit telefon de la Şeful unei instituţii care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajaţii nu vor să depăşească o limită a bunului simţ având în vedere că nu achită! RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (şi dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliţie, dsp, spital, ambulanţă, pompieri, smurd, COMANDA ŞI LIVRAREA SUNT GRATUITE!”, a spus Mandachi pe Facebook.

Zeci de medici din Suceava sunt infectaţi cu coronavirus

Ştefan Mandachi a pus la dispoziţia medicilor şi asistenţilor de la spitalul din Suceava unde s-au infectat câteva zeci de cadre medicale cu coronavirus, tot hotelul său din Suceava, fără a cere vreo compensaţie.

”Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI (EU NU ÎNCASEZ NIMIC, NICIO SUBVENŢIE PENTRU CARANTINĂ ŞI NU COMPENSEZ NIMIC CU NICIUN ORGAN AL STATULUI) pentru: - pentru medici/ asistenţi medicali/ voluntari în spitale, care au interacţionat cu bolnavi/suspecţi de Coronavirus de la Spitalul Judeţean şi a oricăror alte spitale orăşeneşti sau săteşti dimprejur. Sunt mulţi eroi din spitale care ştiu că sunt deja contaminaţi şi nu vor să-şi infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunaţi la numărul de la recepţie hotel şi vă redirecţionează recepţionera. - poliţişti, jandarmi şi alte cadre militare care interacţionează cu cetăţeni contaminaţi cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniştiţi pe străzi, nu respectă regimul de carantină)”, a anunţat Ştefan Mandachi.

Citeşte şi:

Un fermier donează toată ceapa verde din solar oricui are nevoie. Bravo!

Gigi Becali a donat o sumă uriașă Spitalului Matei Balș și încă unul i-a cerut ajutorul. ”Ce să fac cu banii dacă semenii mei sunt bolnavi?”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net