Coșmar în tren! Un bărbat a fost reţinut după ce ar fi agresat sexual o tânără în timpul călătoriei

Ultima actualizare:

Polițiștii din Botoșani au reținut un bărbat de 60 de ani după ce ar fi agresat sexual o tânără într-un tren, a anunţat, joi, Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Incident într-un tren Foto: Facebook CFR
Incident într-un tren Foto: Facebook CFR

Femeia a fost pipăită în tren 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că poliţiştii de la Transporturi au fost sesizaţi de către o tânără de 23 de ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în timp ce se afla în trenul care se deplasa dinspre Timişoara înspre Botoşani, ar fi fost pipăită de către un bărbat. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 60 de ani, din comuna Gorbăneşti”, au precizat poliţiştii. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

Agresată sexual de controlor 

În trecut, o altă călătorie cu trenul, pe ruta Craiova-București, s-a transformat pentru o tânără într-un adevărat coșmar. Fata a fost agresată sexual de controlor și i s-a propus să petreacă o noapte cu el la Brașov. Speriată de cele întâmplate, victima a depus plângere, atât la CFR, cât și la Poliție, relatează gds.ro, pentru ca bărbatul să fie tras la răspundere.

Agresată sexual de controlor 

Fata a povestit că bărbatul a început o conversație cu ea, întrebând-o dacă fumează, unde merge (pe bilet scria), dacă are prieten şi ce caută singură la Braşov. I-a răspuns politicos că merge în interes de serviciu. La scurt timp el plecat, iar fata și-a setat alarma telefonului să o trezească înainte să ajungă la Bucureşti, după care a adormit. 

În momentul în care a sunat alarma m-am trezit şi am văzut că trenul era oprit. Buimacă de somn, am sărit în picioare crezând că am ajuns în gară. În acel moment, l-am văzut pe controlor în uşa compartimentului venind spre mine şi spunând că a venit să mă trezească. M-am întins după bagaj, iar el m-a apucat de mână, m-a înghesuit spre geam şi a încercat lucruri greu de descris în cuvinte. Am încercat să scap, dar mă ţinea strâns de mână şi îmi spunea că „mergem amândoi cu trenul la Braşov şi petrecem o noapte împreună”.

Între timp, trenul s-a pus în mişcare (de fapt eram opriţi la podul Basarab) şi probabil şi-a dat seama că ajungem în curând în gară pentru că, deşi încă mă ţinea de mână, repeta întruna să îi dau adresa mea de Facebook. I-am spus că nu am aşa ceva, să mă lase în pace. Nu înţelegeam de ce lumea din vagon nu e pe hol cum se întâmplă de obicei când ne apropiem de gară“, a povestit tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net