Costum de 10.000 € ca s-o impresioneze pe Lady GaGa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Blindat din cap până în picioare, pregătit ca pentru o luptă intergalactică, cu mişcări lente ce amintesc de Robocop, plin de leduri strălucitoare, dar cât se poate de uman pe interior. DJ Robo, cum îşi spune fanul divei pop, a făcut tot posibilul ca să o impresioneze pe artista sa favorită.

Mii de fani s-au costumat cât mai deocheat pentru concertul de joi seară, însă GaGa-robotul a fost cea mai neaşteptată apariţie la evenimentul verii din Capitală.

Sasha (24 de ani) şi-a făcut singur costumul din pene de cocoş, fazan şi porumbel

simeon stalpnicul png

Fugit parcă de pe platourile de filmare ale peliculei „Războiul stelelor", fanul robot a captat privirile tuturor trecătorilor din centrul Capitalei. Tânărul, care n-a vrut să-şi divulge identitatea, a făcut tot posibilul ca s-o impresioneze pe Lady GaGa. El a spus că nu va avea linişte până când nu-şi va îndeplini obiectivul: acela de a o convinge pe diva americană să accepte să cânte împreună piesa „Born this way" („Născut în acest fel"). Ei bine, DJ Robo nu s-a născut astfel, ci şi-a achiziţionat excentricul costum cu suma de 10.000 de euro!! O grămadă de bani, aţi spune, însă pentru cei mai înfocaţi fani ai divei pop nici o sumă nu e prea mare.

Ina (stânga) şi mătuşa ei au petrecut mai bine de o oră la coafor pentru a-şi aranja părul

simeon stalpnicul png

La fel de înfocaţi, dar cu mai puţină dare de mână, au fost şi alte câteva mii de fani ai artistei, care s-au costumat, cu bani puţini, cât de excentric au putut.

Pentru Melisa (16 ani), stilul “Lady GaGa” a devenit mod de viaţă

simeon stalpnicul png

O mie dintre ei au fost selectaţi de stafful divei să urmărească showul în primul rând, cât mai aproape de scenă. Printre ei s-au aflat şi Ina (13 ani) şi mătuşa ei, Ana, care au ales să poarte costume care imită pielea câinilor dalmaţieni şi coafuri inspirate de Lady GaGa.

DJ Robo s-a plimbat ore în şir prin faţa hotelului în speranţa că va capta atenţia divei americane

simeon stalpnicul png

„Înainte de concert, am trecut pe la coafor. Nu puteam rata concertul ăsta, fiindcă e primul din viaţa nepoatei mele", ne-a spus mătuşa Ana Comănescu.

Mara (20 de ani) şi Irina (21 de ani) au rupt gura târgului cu două costume trăsnet, perfecte pentru o petrecere în stilul Lady GaGa. „Mă simt de parcă ar fi al doilea Halloween. Mă bucur că sunt aici", ne-a spus Mara. Românii nu au fost singurii care s-au costumat special pentru solista americană.

Fani din Franţa, Italia şi Bulgaria au ales ţinute năstruşnice pentru a-şi arăta ataşamentul faţă de regina muzicii pop.

Ups! Ce fund ne arată GaGa!

Posteriorul divei nu a scăpat de “vigilenţa” paparazzilor Click! Ce ziceţi, poartă chiloţei, sau nu?

simeon stalpnicul png

Lady GaGa a salutat publicul din România. Ea a sosit în Capitală miercuri, după un drum de zece ore cu autocarul

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net