Crimă pasională la Iaşi! Şi-a înjunghiat soţul în faţa copilului de 10 ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Episod sângeros într-un apartament din Iaşi. O tânără este suspectată că şi-a ucis soţul cu cuţitul, în urma unui conflict conjugal. Tragedia a avut loc luni, 9 ianuarie, în jurul orei 18.00.

Poliţiştii s-au deplasat luni seară la un apartament din cartierul ieşean Galata, descoperind un bărbat de aproximativ 39 de ani fără suflare, cel mai probabil înjunghiat de nevastă. Femeia şi-a fi ucis soţul cu un cuţit, în urma unui scandal conjugal, de faţă cu copilul de 10 ani. Reprezentanţii SMURD n-au izbutit să-i salveze viaţa bărbatului. 

Femeia va fi audiată“Echipajul SMURD a intervenit la un pacient de 39 ani înjunghiat de soţie. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, s-au început manevre de resuscitare, dar victima nu a răspuns la acestea. S-a declarat decesul. La faţa locului au intervenit Poliţia si reprezentanţii IML”, spune Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, iar femeia suspectată că şi-a ucis soţul va fi audiată de anchetatori. 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (19) jpg
snow 1281636 1280 jpg
gunoi freepik jpg
profesor scoala jpg
regina maxima profimedia jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (17) jpg
muncitori tunel prabusit india profimedia jpg