Crimă pasională: o tânără de 30 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în inimă de iubitul ei


    "Frumoasă şi elegantă" - aşa o descrie primarul din Scorniceşti pe Cristina Marin
"Frumoasă şi elegantă" - aşa o descrie primarul din Scorniceşti pe Cristina Marin

În timp ce rezultatele sondajelor acaparau ecranele televizoarelor, liniştea orăşelului Scorniceşti a fost zguduită, în duminica alegerilor parlamentare, de un episod sângeros! O tânără de 30 de ani a fost ucisă de iubit, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în inimă. Cei doi intenţionau să se căsătorească.

Nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se abată asupra Cristinei Marin. Tânăra de 30 de ani s-a întâlnit duminică seară, la Scorniceşti (Olt), cu iubitul său. Fata a parcat maşina personală şi a urcat în autoturismul piteşteanului Bogdan Ionuţ Frâncu, prietenul ei. Câteva ceasuri mai târziu, trupul neînsufleţit al Cristinei avea să fie descoperit într-o parcare, pe Drumul European E 574, în zona localităţii Optaşi.

Fotografia înspăimântătoare dinaintea crimei

„Din ce am auzit şi eu, a plecat cu ea în Bălţaţi şi Dumnezeu ştie ce s-a întâmplat. I-a băgat cuţitul în inimă, a abandonat-o în parcare şi a fugit. L-au prins la Piteşti“, spune Ion Prioteasa, primarul oraşului Scorniceşti, pentru adevarul.ro. „Pe fată o cunoşteam. Tânără, frumoasă, elegantă, de la noi din oraş. Sunt, cred, trei surori. Ea lucra la un atelier de croitorie pe care sora ei îl are cu un englez, cam aşa ceva. Nu au decât mamă, tatăl a decedat cu mai mulţi ani în urmă. O fată liniştită, un copil bun. E o crimă înfiorătoare. Nu se poate să faci aşa ceva!“, adaugă, revoltat, edilul. Prioteasa a aflat că iubitul fetei îşi anunţase planurile crude: „Am înţeles că i-a trimis uneia dintre surori o fotografie în care ţinea cuţitul la gâtul Cristinei“.

"Odihneşte-te în pace, înger blând"

„Inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima în autoturismul proprietate personală, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul”, a anunţat ieri Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Bogdan Ionuţ Frâncu a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea pentru 30 de zile.

Pe pagina de Facebook a tinerei au fost postate multe mesaje din partea prietenilor. „Dumnezeu să te primească în Împărăţia Lui, dragă prietenă şi colegă cu suflet blând şi curat, plecată prea curând dintre noi. Nu te vom uita niciodată, Cristina“, scrie o prietenă. „Odihneşte-te în pace, înger blând, ai fost ucisă de omul pe care eu îl consideram prieten, iar tu îl considerai viitorul tău soţ, nu am cuvinte sa descriu aceasta tragedie... îti doresc odihnă veşnică, iar lui ...“, postează un prieten comun al celor doi. 

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
cub sexy teniswomen png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg