Crimă urmată de sinucidere în Bucureștii Noi. S-au certat din cauza unui petic de pământ


    Cearta a început de la o bucată de pâmântFoto: Mediafax
Cearta a început de la o bucată de pâmântFoto: Mediafax

Trăim în anul 2018, dar certurile pentru pământ sunt la fel de acide ca acum 100 de ani. Asta demonstreaza faptele a doi bărbați din București. Doi vecini din Bucureşti s-au certat din cauza unei bucăţi de teren moştenite de la părinţi, pe care unul dintre ei ridicase un gard. Iute la mânie, un bărbat şi-a lovit cu cuţitul rivalul, iar când şi-a dat seama ce a făcut, şi-a luat şi el zilele. Medicii nu au putut face nimic și au constat decesul.

După ce a fost înjunghiat pe stradă în cartierul Bucureştii Noi, victima, un bărbat de 63 de ani, a încercat să ajungă acasă să ceară ajutor. Doctorii l-au resuscitat aproape o oră, dar nu au putut să îl mai readucă la viaţă. Rudele celor doi vecini care se certaseră pentru pământ au venit într-un suflet când au auzit nenorocirea. Ştiau că scandalul dura de 40 de ani şi se transmisese din tată în fiu, dar sperau că, măcar la bătrânețe, cei doi vor îngropa securea războiului și vor trăi în armonie. „Au mai avut conflicte și certuri. Râca cu vecinul este de ani de zile, de când trăia și taică-su. Cu el a început prima dată și apoi a continuat pe generații”, a spus soția bărbatului înjunghiat.

Din nefericire, dorința celor apropiați nu s-a transformat în realitate. „ După ce a fost înjunghiat, bărbatul a reușit să intre în curte, dar nu a mai ajuns până în casă. La un metru distanță de gard s-a prăbușit. Acolo l-au găsit medicii”, informează Digi24. A fost nevoie de o astfel de tragedie pentru ca moștenitorii bărbaților care au decedat din cauza unui petic de pământ să facă pace și să nu se mai certe pentru ceva atât de neînsemnat. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg