Cristian Cioacă a fost chemat la Parchetul General

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani cu suspendare pentru spargerea email-urilor soţiei sale
Cristian Cioacă a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani cu suspendare pentru spargerea email-urilor soţiei sale

Cristian Cioacă a fost chemat la începutul acestei săptămâni la Parchetul General, care instrumentează dosarul de omor care îl are pe poliţist ca suspect principal. Poliţistul a făcut câteva greşeli majore, care l-ar putea băga la puşcărie.

Poliţistul este anchetat acum de un nou procuror, după ce Marius Iacob a fost numit prim-adjunct al procurorului general al României.

„A fost chemat luni de noul procuror care ne-a anunţat că el va instrumentează acum dosarul. Nu a fost vorba despre o audiere. Noul procuror ne-a informat că va dispune o expertiză, dar nu vă pot spune mai multe pentru că datele sunt confidenţiale în faza urmăririi penale", ne-a declarat Maria Vasi, avocata lui Cristian Cioacă.

Potrivit brasovultau.ro s-au făcut audieri la firma se asigurare unde Cioacă s-a interesat cum poate încasa asigurarea de viaţă a Elodiei, având în vedere că el este beneficiarul.

Cioacă, de negăsit

Cristian Cioacă nu a fost ieri de găsit. Nu era la serviciu la Poliţia Piteşti, deoarece şi-a luat concediu până la finele acestei luni.

El trebuie să se prezinte însă, în 26 ianuarie, la Curtea de Apel Braşov unde se judecă recursul în dosarul în care este acuzat de furt între soţi. În prima instanţă Cioacă a fost achitat de Tribunalul Braşov.

Greşelile lui Cioacă

Poliţistul Cristian Cioacă a făcut mai mulţi paşi greşiţi care i-au determinat pe anchetatori să-l suspecteze. Au trecut însă mai mult de patru ani de la dispariţia Elodiei şi totuşi Cioacă este liber.

Primul pas suspect de Cioacă după dispariţia Elodiei a fost să schimbe yala la apartament şi să ceară ca soţia să fie scoasă de la întreţinere.

Al doilea pas suspect este anunţarea dispariţiei Elodiei abia în 5 septembrie, la şase zile după dispariţie. Două zile mai târziu a reclamat o inundaţi în apartament, dar specialistului i s-a părut că robinetul a fost smuls intenţionat din perete. În schimb perdeaua de la duş fusese schimbată şi lipseau şi câteva prosoape.

Un alt semn de alarmă a fost dispariţia unui cuţit de bucătărie din locuinţă. La percheziţiile din septembrie 2007 anchetatorii au găsit mai multe urme de sânge în baie şi în dormitor. Locaţia stropilor i-a făcut pe anchetatori să creadă că Cioacă a lovit-o pe Elodia, iar acesta ar fi decedat, după ce în cădere s-ar fi lovit de un corp dur.

Şi în maşina lui Cioacă s-au găsit urme de sânge, iar analizele au arătat că este al Elodiei.

Au urmat apoi lucrurile găsite într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov. O uniformă de poliţist, cutia de ceramică în care Elodia îşi ţinea bijuteriile, sticle de parfum de damă, reviste, mănuşi chirurgicale. Pe cămaşa de poliţist găsită în râpă apare AND-ul lui Cioacă.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net