Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru românii de pe Litoral: «Trebuie să fii tâmpit și ticălos»!

Ultima actualizare:

    Zeci de mii de români petrec concediul pe Litoral Sursă foto: Arhivă Click!
Zeci de mii de români petrec concediul pe Litoral Sursă foto: Arhivă Click!

În ciuda faptului că numărul îmbolănăvirilor provocate de noul virus este în continuă creștere, zeci de mii de români își petrec concediul pe Litoral, respectând o mică parte dintre regulile impuse pentru a preveni răspândirea virusului. Cristian Tudor Popescu este revoltat de comportamentul avut de aceștia în situația de criză în care ne aflăm și a folosit cuvinte dure pentru a-i descrie.

Cristian Tudor Popescu susține că principalii vinovați pentru creșterea fulminantă a numărului de îmbolnăviri sunt oamenii iresponsabili care ignoră regulile impuse de autorități  pentru ca situația să nu se înrăutățească.

Întrebat care este opinia sa despre înrăutățirea situației epidemiologice în România, Cristian Tudor Popescu a oferit un răspuns acid și nu s-a ferit să arunce vorbe dure asupra celor care au decis să își petreacă o parte din timpul liber pe Litoral.

„Această situație este din pricina oamenilor, din pricina inșilor cu un discernământ foarte redus, cărora nu le pasă de ceilalți și care nu au nici instinct de conservare a propriei persoane, în ultimă instanță. Cauza principală sunt acei pitecantropi care s-au năpustit unii peste alții, claie peste grămadă, pe litoral, după cum am văzut în acele poze sinistre; cei care au răspuns că se tratează cu bere, fiind întrebați de reporter de ce nu respectă regulile; cei care spun că nu vor purta mască niciodată și așa mai departe.

Eu nu sunt politician, eu nu sunt nici Klaus Iohannis, nici Ciolacu și nu sunt alegeri acum, pentru mine, în această toamnă, prin urmare, eu nu trebuie să mângâi poporul pe cap. Astea sunt niște justificări de doi bani: „lipsă de comunicare”, „nu li s-a explicat”... Ce să li se mai explice și cum să li se mai explice?! Trebuie să fii și tâmpit, și ticălos și, în ultimă instanță, criminal, să te comporți în felul ăsta! Nu e destul de clar ce ai de făcut? Știi foarte bine ce trebuie să faci!

E adevărat, politicienii sunt cei care au dus la posibilitatea ca niște inși să se externeze din spital, deși fuseseră internați pentru coronavirus, să plece peste decizia medicilor, pentru că așa le-a permis Curtea Constituțională și așa le-au permis niște politicieni. Dar inșii ăștia nu puteau să aibă o brumă de conștiință? Nu puteau să fie altceva decât niște hominizi din spațiul carpato-danubian? Puteau!", a fost o parte din mesajul gazetarului.

În final, Cristian Tudor Popescu a concluzionat cu amărăciune că nu se poate inventa niciun vaccin care să îi determine pe cetățeni să fie mai responsabili și mai puțin indiferenți la nevoile celor din jur.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net