Cronica neagră a diasporei. Românii au dat din nou de furcă polițiștilor

Românii dau din nou de furcă polițiilor de pe tot globul, indiferent că vorbim de Europa sau America. Câteva dintre cele mai importante întâmplări au avut loc în ultimele zile în Franța, Austria sau SUA.  

Polițiștii au fost uimiți de violența cu care românul ataca victimele. Foto: stiridiaspora.ro
Polițiștii au fost uimiți de violența cu care românul ataca victimele. Foto: stiridiaspora.ro

Un tânăr, de origine română, a fost adus magistraților francezi, pentru un viol, care a avut loc în 2016 și pentru o tentativă de viol, din martie 2018, ambele comise cu violență în zona Bordeaux.  

Potrivit stiridiaspora.ro, suspectul se numește Marius, are 36 de ani și a primit pentru faptele sale o pedeapsă dură: 15 ani de închisoare 

Pentru ce a primit un român 16 ani închisoare în Franța  

Datorită ADN-ului prelevat de pe hainele ultimei victime, care a fost supusă unei agresiuni violente și a unei tentative de viol, din 26 martie 2018 chiar în mijlocul unei străzi din Bordeaux, ancheta a avut succes. 

ADN-ul recoltat de la victimă corespundea profilului acuzatului. Bărbatul român fusese deja condamnat pentru violență domestică. Probele au corespuns și cu ADN-ul, recoltat și într-un alt caz de viol, din noiembrie 2016. Atunci cazul în care o tânără fără adăpost a fost lovită în față și violată pe o pustietate industrială din Bègles, a fost închis fără a se luat măsuri. 

Românul dar în urmărire de poliția austriacă. Foto: stiridiaspora.ro
Românul dar în urmărire de poliția austriacă. Foto: stiridiaspora.ro

Doi români, eroii negativi ai săptămânii în Austria 

Un român în vârstă de 51 de ani este căutat de poliția din Tirol pentru mai multe jafuri din magazine iar altul, de 52 de ani din Linz a vrut să-și omoare soția chiar de Valentine-s Day, Ziua Îndrăgostiților. 

Bărbatul mai tânăr este acuzat că de aproape trei ani este unul dintre cei mai agresivi jefuitori de magazine, după ce ar fi sustras mai mulți saci cu bani din centre comerciale situate în Vorarlberg, Tirol și Salzburg scrie stiridiaspora.ro.

El este acuzat că ar fi extras ulterior bani din diferite bancomate, folosind carduri furate. După cum a raportat poliția, românul ar fi folosit carduri de credit și de debit furate, pentru a efectua retrageri ilegale de la bancomate. Probabil că a spionat codurile PIN ale victimelor și așa a reușit să facă operațiunile ilegale. 

Celălalt suspect, de 52 de ani și-a atacat violent soția, o conațională, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Evenimentul a avut loc în apartamentul în care locuiau cei doi iar femeia speriată a sunat la poliție, cerând ajutor. La fața locului s-a deplasat o patrulă de polițiști.  

La vederea oamenilor legii, românul s-a comportat agresiv, fiind necooperant. Polițiștii nu au putut să-l interogheze pe acuzat din cauza consumului excesiv de alcool, fiind emisă interdicția de a intra și de a se apropia de casă și de soția sa. 

Român condamnat pentru clonare de carduri în SUA 

Un judecător federal a condamnat un român la 21 de luni de închisoare pentru rolul său într-o grupare de sustragere de carduri bancare. Bărbatul se numește Dragoș Hornea și este în vârstă de 26 de ani. El a fost extrădat din Germania în SUA după ce a fost arestat acolo pentru același tip de infracțiuni.  

Tânărul de naționalitate română a acționat împreună cu alte 15 persoane acuzate și condamnate pentru această schemă. Toți membrii grupării au fost capturați și toți s-au declarat vinovați. Grupul de infractori era condus de frații Constantin și Ludemis Hornea 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net