CTP despre victoria lui Cristian Popescu Piedone: "Cum a fost posibil să fie votat și să câștige sectorul?"

Ultima actualizare:
Gabriela Firea și Nicușor Dan
Gabriela Firea și Nicușor Dan

Cristian Tudor Popescu a fost invitat în principalul jurnal de știri de la PRO TV, prezentat de Andreea Esca, unde a comentat rezultatele alegerilor locale 2020, în special pe cele din București. Nu a uitat de înfrângerea Gabrielei Firea și de victoria surprinzătoare a lui Cristian Popescu Piedone.

„Nu mai suportam, nu mă mai puteam gândi la 4 ani în care să comentez zicerile doamnei Firea, exprimările sale deosebit de delicate, că așa a spus dânsa, că a fost victima unor insulte, unor atacuri josnice din partea adversarului politic. Ori dimpotrivă, eu am văzut că dna Firea s-a asociat cu o făptură, pe care nu pot să o numesc altfel decât o vânzătoare de hârtie igienică second hand, și prin intermediul acelei făpturi a vărsat asupra adresarului său, Nicușor Dan, butoaie de zoaie, de lături. Nu mai suportam atâta mahala adusă în centrul Capitalei. Firea a pierdut pentru că face parte din cei vechi. Este împreună cu acel bal al vampirilor, cu Mitică Dragomir, Petre Roman, Anghel Iordănescu, din neoceaușism. Are exact aceste năravuri. A nutrit convingerea cu care s-a hrănit Nicolae Ceaușescu până în ultimul moment - că poți să le spui oamenilor că ceea ce văd nu e adevărat”, a declarat gazetarul, invitat luni, 28 septembrie, în platoul Știrilor PRO TV.

Fost primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a câștigat în 2020 un mandat la sectorul 5
Fost primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a câștigat în 2020 un mandat la sectorul 5


    Fost primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a câștigat în 2020 un mandat la sectorul 5foto: Facebook
Fost primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a câștigat în 2020 un mandat la sectorul 5foto: Facebook

"Nu vreți să știți părerea mea despre acest individ și nu cred că asta e important. Important e altceva: cum a fost posibil să fie votat și să câștige sectorul. S-a întâmplat asta pentru că acest Piedone și-a ales cu precizie ținta, acest sector 5, sectorul cel mai sărac și cel mai puțin educat al Capitalei. Acolo bântuie sărăcia, ignoranța, întunericul. Și când duci o astfel de viață, ești mai puțin sensibil la tragediile altora. Empatia îți scade. E un adevăr. Oamenii săraci, ignoranți și neștiutori sunt interesați exclusiv de ce se întâmplă cu ei, dacă au astăzi o slujbă, dacă au ce pune pe masă, dacă au o casă. Pe asta a mizat acest Piedone și a mai mizat pe ceva, atunci când a folosit verbul „a frige”, care ne poate face, pe dumneavoastră și pe mine, să căscăm ochii la așa ceva, să pui verbul „a frige” într-o zi de campanie, el fiind, așa cum a și recunoscut atunci, vinovat clar și major de ce s-a întâmplat la Colectiv. A mizat pe acei oameni care, cu siguranță, nu sunt puțini în Sectorul 5, care cred că a fost vorba de niște sataniști acolo, la Colectiv, care sunt convinși că focul a fost pus acolo de către Iohannis și de către Bruxelles, ca să cadă guvernul PSD-Ponta. Ce am spus eu acum a fost susținut de televiziunile PSD intens, de așa-zișii analiști ai partidului, teoria cu focul pus. A știut cui să se adreseze”, a comentat CTP pe marginea alegerii lui Piedone la sectorul 5.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net