CTP îi răspunde lui Traian Băsescu: «Emană o duhoare de dihor securisto-comunist»

Ultima actualizare:

    Cristian Tudor Popescu i-a dat replica lui Traian BăsescuFoto: Facebook
Cristian Tudor Popescu i-a dat replica lui Traian BăsescuFoto: Facebook

Finala Roland Garos, disputată de Simona Halep și letona Jelena Ostapenko și comentată la Pro Tv de Cristian Tudor Popescu, l-a făcut pe Traian Băsescu să se arate deranjat de faptul că postul din Pace Protopopescu l-a adus pe CTP în studio.

Fostul președinte al României nu s-a abținut și l-a atacat fără perdea pe ziarist, numindu-l ”țărcovnic” și ”panaramă”. ”Îngrozitor! Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat (el o spune) şi de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atât de îngăduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiată de sportul alb?A trebuit să butonez telecomanda şi să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona şi Ostapenko era comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia, lipindu-se de o campioană”, a scris fostul președinte pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu i-a dat replica politicianului, pe care l-a acuzat că tot atacul a venit ca rezultat al unor comentarii pe care jurnalistul le-a făcut la DIGI24, cu ocazia vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Albă, când a spus despre actualul președinte al României că este singurul lider al țării noastre care a vorbit o engleză civilizată și care "nu miroase a comunisto-securist". 

"Are treabă cu sportul T. Băsescu, cât am eu cu mitropolia. Cât privește meciul Simonei, tenisul și comentariul de tenis, sunt gata să accept că dl Băsescu este un fin specialist și eu un ignorant. Asta însă nu schimbă cu o iotă ce-am spus joi seara la Digi24 și a declanșat, de fapt, flegmele de ultimă oră aruncate de distinsul: că președintele Iohannis a fost, la Washington, primul președinte al României care vorbește o engleză civilizată și nu miroase a comunisto-securist. Ceea ce subîntinde faptul că dl Băsescu vorbește englezește meltenește, în băsic ingliș, emană o duhoare de dihor securisto-comunist și s-a afirmat ca tată și protector al hoților, mai ales al hoațelor cu tupeu cât cuprinde. Asta va consemna istoria într-o notă de subsol, despre dl Băsescu, oricâte insulte va continua să-mi adreseze", a scris într-un mesaj mai lung pe pagina sa de Facebook, acolo unde a și lăudat-o pe Simona Halep pentru prestația ei din finala Roland Garros.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net