CTP, șocat de Diana Șoșoacă, viitoarea senatoare AUR: «Asemenea combinație de vulgaritate și prostie rar am văzut»

Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă

Rupturile în partidul AUR, surpriza de la alegerile parlamentare de săptămâna trecută, sunt foarte posibile, este de părere Cristian Tudor Popescu. Acesta a descris-o în termeni duri pe avocata Diana Şoşoacă, unul dintre liderii partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020.

Gazetarul spune că deși acest partid preia tiparul ceaușismului, „el nu prea are cu ce să îl umple” și că AUR „nu arată de loc omogen”. Cristian Tudor Popescu s-a declarat „șoșocat” de Diana Șoșoacă, una dintre viitoarele parlamentare ale AUR, despre care spune că este o „caricatură a caricaturii lui Corneliu Vadim Tudor”.

„Doamna asta mă şoşochează, mă lasă fără replică, asemenea combinaţie de vulgaritate, agresivitate şi prostie rar am văzut, poate niciodată. Este campioană din acest punct de vedere, este o demnă caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor. Am făcut un experiment, am postat pe Facebook două video-uri: unul cu Vadim urlând escroaca-şomâldoaca-curva dracului, pitică nenorocită şi am pus alături acestei doamne despre bestiile dracului, nenoriciţilor şi aşa mai departe. Doamna apare exact o caricatură a unei caricaturi a lui Vadim.  

Am afirmat în noaptea alegerilor spuneam că sunt dincolo de Dragnea, Ponta, să nu-l uităm pe Ponta care a spus “mândru că sunt român”, atunci a început naţionalismul acesta de grotă, nu cu Dragnea.

Înainte de Vadim era ceauşismul, de aici s-a tras concluzia în presă că as fi zis despre ăştia din AUR ar fi de sorginte comunistă. Nu este adevărat, în anii ’70-’80 în România să constituit partidul ceauşist, nu avea nicio legătură cu Partidul Comunist. Caracteristicia principală? Naţionalism la extrem.  

Asta era o caracteristică a comunismului? Deloc, era vorba de internaţionalism, era chiar o insultă înainte de Ceauşescu să fii naţionalist”, a declarat CTP, vineri seară, în cadrul emisiunii digi24.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg