CTP, șocat de Diana Șoșoacă, viitoarea senatoare AUR: «Asemenea combinație de vulgaritate și prostie rar am văzut»

Ultima actualizare:
Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă

Rupturile în partidul AUR, surpriza de la alegerile parlamentare de săptămâna trecută, sunt foarte posibile, este de părere Cristian Tudor Popescu. Acesta a descris-o în termeni duri pe avocata Diana Şoşoacă, unul dintre liderii partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020.

Gazetarul spune că deși acest partid preia tiparul ceaușismului, „el nu prea are cu ce să îl umple” și că AUR „nu arată de loc omogen”. Cristian Tudor Popescu s-a declarat „șoșocat” de Diana Șoșoacă, una dintre viitoarele parlamentare ale AUR, despre care spune că este o „caricatură a caricaturii lui Corneliu Vadim Tudor”.

„Doamna asta mă şoşochează, mă lasă fără replică, asemenea combinaţie de vulgaritate, agresivitate şi prostie rar am văzut, poate niciodată. Este campioană din acest punct de vedere, este o demnă caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor. Am făcut un experiment, am postat pe Facebook două video-uri: unul cu Vadim urlând escroaca-şomâldoaca-curva dracului, pitică nenorocită şi am pus alături acestei doamne despre bestiile dracului, nenoriciţilor şi aşa mai departe. Doamna apare exact o caricatură a unei caricaturi a lui Vadim.  

Am afirmat în noaptea alegerilor spuneam că sunt dincolo de Dragnea, Ponta, să nu-l uităm pe Ponta care a spus “mândru că sunt român”, atunci a început naţionalismul acesta de grotă, nu cu Dragnea.

Înainte de Vadim era ceauşismul, de aici s-a tras concluzia în presă că as fi zis despre ăştia din AUR ar fi de sorginte comunistă. Nu este adevărat, în anii ’70-’80 în România să constituit partidul ceauşist, nu avea nicio legătură cu Partidul Comunist. Caracteristicia principală? Naţionalism la extrem.  

Asta era o caracteristică a comunismului? Deloc, era vorba de internaţionalism, era chiar o insultă înainte de Ceauşescu să fii naţionalist”, a declarat CTP, vineri seară, în cadrul emisiunii digi24.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net