Cum a cerut-o fostul principe Nicolae ├«n c─âs─âtorie pe Alina Binder: ┬źA fost un ┼čoc┬╗

28 decembrie 2018
image
Nicolae ┼či Alina Binder s-au c─âs─âtorit ├«n septembrie 2018

Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder a fost una de poveste, iar o ┼úar─â ├«ntreag─â a urm─ârit evenimentul din luna septembrie, c├ónd cuplul ┼či-a jurat iubire ve┼čnic─â. Intr-un interviu, ei au vorbit despre ceremonie, dar ┼či despre cererea ├«n c─âs─âtorie, care a fost o surpriz─â total─â pentru Alina.

Nicolae de Roumanie ┼či Alina Binder au acordat recent primul interviu dup─â nunt─â, pentru life.ro. Ei au vorbit despre povestea lor de dragoste, dar ┼či despre nunta lor.

Cuplul a rememorat cererea ├«n c─âs─âtorie, una care a luat-o prin surprindere pe Alina, dar care i-a dat multe b─ât─âi de cap lui Nicolae. Fostul principe a dezv─âluit c─â mai ├«nt├ói le-a cerut binecuv├óntarea p─ârin┼úilor so┼úiei sale, pentru ca apoi s─â caute mult─â vreme un inel de logodn─â potrivit. Alina a recunoscut c─â totul a trecut pe l├óng─â ea, de┼či are obiceiul s─â observe cel mai mic detaliu. ├Äns─â, fiind prea ocupat─â pe plan profesional ├«n aceea perioad─â, nu a sim┼úit c─â so┼úul ei ├«n preg─âte┼čte o mare surpriz─â. 

"Am decis s─â o cer ├«n c─âs─âtorie pu╚Ťin altfel dec├ót se a╚Ötepta ea. Adic─â am cerut ├«nt├ói binecuv├óntarea p─ârin╚Ťilor.  

Ne aflam ├«n Rom├ónia, venisem pentru scurt timp din Anglia, unde locuiam atunci. Alina era plecat─â ├«n ora╚Ö, iar eu, acas─â, am deschis subiectul, cu multe emo╚Ťii, desigur, ╚Öi le-am cerut binecuv├óntarea p─ârin╚Ťilor. Ei au fost ferici╚Ťi ╚Öi ├«nc├ónta╚Ťi, at├ót p─ârin╚Ťii, c├ót ╚Öi fratele Alinei.

Apoi a fost o provocare să găsesc inelul potrivit. Când aleg bijuterii un an de zile poate fi insuficient pentru a găsi ceva pe placul meu.

Mi-a fost de ajutor faptul c─â la ultima aniversare am reu╚Öit un cadou special: o pereche de cercei, cu safire pe care le aveam de mul╚Ťi ani, de c├ónd ajunsesem ├«n Sri Lanka. Iar acest cadou am sim╚Ťit c─â i-a pl─âcut extrem de mult. A╚Öa c─â tot ce am f─âcut a fost s─â continuu ├«n aceea╚Öi cu inelul de logodn─â. M─ârturisesc ├«ns─â, cel mai complicat a fost s─â g─âsesc safire de aceea╚Öi culoare cu a cerceilor. A fost dificil, dar am reu╚Öit. Iar toate aceste planuri ╚Öi fr─âm├ónt─âri le-am avut f─âr─â ca Alina s─â b─ânuiasc─â ceva", a povestit Nicolae.

Pentru ca surpriza s─â fie complet─â, fostul principe a dus-o pe Alina ├«ntr-o mic─â excursie ├«n regiunea Cornwall, din Anglia, cu pretextul c─â vor aniversa doi ani de rela┼úie. Acolo, a dus-o la malul m─ârii, la r─âs─ârit ┼či i-a scris pe nisip "Te iubesc, c─âs─âtore┼čte-te cu mine". Alina a recunoscut c─â a fost at├ót de emo┼úionat─â c─â a bufnit ├«n pl├óns. 

"Cred c─â, de fapt, m─â a╚Öteptam s─â discut─âm ├«nt├ói despre c─âs─âtorie ╚Öi abia dup─â aceea s─â vin─â cererea. Noi vorbim despre orice foarte deschis ╚Öi mi se p─ârea natural s─â discut─âm despre asta. Dar a fost mult mai bine a╚Öa. [...] A fost un ╚Öoc, am ├«nceput s─â pl├óng ╚Öi cred c─â a fost cel mai frumos moment pe care puteam s─â ├«l tr─âim", a declarat Alina pentru life.ro.

Cununia civilă a avut loc în Anglia, în prezenţa a câtorva oameni

Cununia civil─â a fost una intim─â, dar cei doi insist─â c─â nu a fost secret─â. Put ┼či simplu, au vrut s─â fie discre┼úi. 

"Viitorul pentru noi totdeauna a ├«nsemnat Rom├ónia. Am ├«nceput s─â venim din ce ├«n ce mai des aici. Dar ne doream s─â venim cu un alt statut, ca un cuplu c─âs─âtorit. A╚Öa c─â am oficializat c─âs─âtoria ╚Öi am f─âcut cununia civil─â ├«n Anglia, ├«ntr-o ceremonie foarte intim─â, ├«n ziua de 6 octombrie anul trecut, al─âturi de cei mai apropia╚Ťi din familie: p─ârin╚Ťii ╚Öi fratele Alinei, Mihai; sora mea, Karina, prietenii mei, prietenii Alinei ╚Öi viitorii na╚Öi: Alexandra Butculescu-Filitti ╚Öi Constantin Filitti", a mai ad─âugat Nicolae. 

Sinaia, locul unde s-au c─âs─âtorit, ora┼č important pentru familia regal─â

Nunta religioas─â au ales ├«ns─â s─â o fac─â ├«n Rom├ónia, la Sinaia, un loc care ├«nseamn─â multe din punct de vedere istoric pentru familia regal─â rom├ón─â. A fost o alegere fireasc─â, ┼či acolo, Nicolae ┼či Alina au putut s─â refac─â o tradi┼úie veche, la fel de important─â. 

"A fost nunta noastr─â ╚Öi am vrut s─â fie legat─â de un loc ╚Öi de o biseric─â unde ne sim╚Ťim bine. ╚śtiam c─â avem o list─â lung─â de invita╚Ťi, iar asta a ├«nsemnat o provocare ├«n sine: s─â avem locul petrecerii, cazarea, biserica c├ót mai aproape unele de altele.

Sinaia a fost pentru amândoi prima și cea mai bună alegere: și pentru mine, și pentru familie. În plus, este un loc important din punct de vedere istoric pentru familia din care vin.

n plus, am ref─âcut o tradi╚Ťie important─â pentru familia mea, Junii Bra╚Öovului au venit de la biseric─â p├ón─â la Casino, ca ├«n 1931, c├ónd s-a c─âs─âtorit principesa Ileana. ╚śi cred c─â ╚Öi acest lucru a ajutat la poveste", a mai completat Nicolae.

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
BeFunky collage (17) jpg
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
aplicatii de programare jpg
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg
printesa charlene (6) jpg