Cum a reușit Elena Lasconi să-și cucerească alegătorii. A primit 70% din voturi

Elena Lasconi, candidată din partea Alianţei Dreapta Unită, a fost realeasă în funcţia de primar al municipiului Câmpulung. Aceasta a obținut 71% din voturi, potrivit rezultatelor parțiale. În urmă cu patru ani, ea a câștigat alegerile cu aproape 57% dintre voturi. Elena Lasconi declarase, recent, că muncește în fiecare zi între 10 și 14 ore, ca primar, iar îl al doilea mandat le-a promis oamenilor că vor vedea și mai multe proiecte mărețe realizate.

Elena Lasconi Foto: Facebook
Elena Lasconi Foto: Facebook

Elena Lasconi, nou mandat la Primăria Câmpulung

Elena Lasconi a câştigat detaşat încă un mandat la Primăria Câmpulung, conform rezultatelor din secţiile de votare publicate de roaep.ro. Cel mai mic scor electoral obţinut de primăriţa în funcţie într-o secţie de votare este de 47,75% din voturi, existând şi secţii în care Lasconi a fost votată de peste 80% dintre alegători.

"Împreună facem istorie"

Conform rezultatelor parţiale făcute publice de Lasconi, edilul va fi susţinut de o majoritate şi în Consiliul Local. „Mulțumesc! Unii învață istorie, alții citesc istorie, NOI, ÎMPREUNĂ o facem. Încă nu s-a finalizat numărarea voturilor, însă în 21 de secții din 26 am obținut aproape 70 la sută pentru primar și la 20 secții din 26 am obținut peste 51 la sută pentru consiliul local. Continuăm cu fapte!”, a anunțat Elena Lasconi pe pagina personală de social media. 

Elena Lasconi muncește între 10 și 14 ore, în fiecare zi 

„Câmpulungenii știu că au încredere în mine. Pentru că ce le-am spus eu de fiecare dată a fost adevărul. Muncesc foarte mult de când sunt primar, în medie între 10 și 14 ore în fiecare zi. În acest al doilea mandat veți vedea și mai multe proiecte importante pentru comunitate”, a declarat Elena Lasconi.

Ce spunea Elena Lasconi în ziua votului

„E o zi frumoasă. Haideți să o facem istorică! Să vadă toată România cine sunt câmpulungenii. Oameni deștepți, harnici și responsabili. Sunt sigură că va fi cea mai mare participare la vot din ultimii 30 de ani”, a spus aceasta, scrie Adevărul.ro. Prezența la vot la alegerile locale la Câmpulung a fost de 47,91% în cele 26 de secții de votare, fiind prezenți 13.503 dintre cei 28.183 alegători înscriși pe liste, potrivit sursei citate.

„Este cea mai mare participare la vot din Câmpulung din ultimele trei decenii. Întotdeauna m-am gândit că îmi doresc să unesc comunitatea. Mi-aș dori să se ducă mai departe modelul de la Câmpulung. Un exemplu de bune practici, concrete. E extrem de important să fii împreună cu oamenii și pentru oameni. Câmpulungenii știu că au încredere în mine”, a mai declarat Elena Lasconi.

Amintim că Elena Lasconi, care a ajuns primar în Câmpulung Muscel din partea USR, a fost retrasă anul trecut de partid de pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2024 deoarece a declarat că a votat „da” la referendumul iniţiat în 2018 de Coaliţia pentru Familie. Primărița exclusă dn USR a suportat un atac vehement din partea fiicei sale, Oana Lasconi, care face parte din comunitatea LGBT.

Cine este Elena Lasconi 

Elena Lasconi, una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete de la PRO TV, a plecat în decembrie 2019, după 24 de ani de la postul unde s-a consacrat. Iar în 2020 a candidat la Primăria Câmpulung Muscel, oraş unde şi-a cumpărat o casă şi de care e foarte ataşată.

Născută pe 20 aprilie 1972, la Haţeg, Elena Lasconi s-a angajat la PROTV încă din 1995, fiind iniţial prezentator şi corespondent al postului de la Deva. A realizat sute de reportaje cu şi despre minerii din Valea Jiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net