Cum alegi buchetul perfect pentru 1 şi 8 martie

Ultima actualizare:

Domnilor, pregătiţi-vă portofelele! Pe 24 este Dragobetele, săptămâna viitoare va fi 1 Martie, urmează 8 Martie, zile în care orice femeie trebuie să primeasă o mică atenţie. Florile sunt cel mai potrivit cadou, însă e atât de greu să alegi din multitudinea de specii şi culori! Fiecare are propria semnificaţie, propriul limbaj, iar riscul de a face gafe e mare. Tocmai de aceea, specialiştii vă sar în ajutor cu sfaturi şi idei inspirate.

Pentru un bărbat, alegerea buchetului perfect este o adevărată provocare. Trandafiri, flori exotice, lalele şi narcise, în buchet sau în ghiveci, opţiunile şi combinaţiile care se pot face sunt atât de variate, încât mulţi se pot simţi pierduţi. Evident, ideal e să cunoşti preferinţele celei căreia vrei să-i oferi florile.

Dacă nu beneficiezi de această informaţie, orientează-te în funcţie de personalitatea ei şi de relaţia pe care o aveţi. Marina Popescu, director general Floria, te ajută să alegi buchetul perfect.

  • Pentru mama, alege frezii, zambile sau narcise. Sunt flori care simbolizează încredere, bună dispoziţie.
  • Pentru iubită – orhidee, frezii, trandafiri, dar mai degrabă minirosa sau trandafiri deschişi la culoare. Simbolizează afecţiunea profundă, dragostea, dar şi frumuseţea. Trandafirii, în special cei roşii, înseamnă romantism, pasiune.

  • Pentru soţie, trandafirii şi minirosa sunt cele mai potrivite flori, dar şi bujorii – florile dragostei, simboluri ale unei relaţii apropiate, ale căsătoriei.
  • Pentru prietena cea mai bună alege gerbera, orhidee, lalele, simboluri ale prieteniei şi admiraţiei, care fac orice femeie să se simtă apreciată. Gerbera e simbolul frumuseţii, purităţii, nevinovăţiei. Sunt disponibile într-o varietate de nuanţe şi sunt binevenite oricând, pentru oricine
  • Pentru şefa sau colega de birou poţi lua flori de primăvară, în culori diferite – lalele, irişi, ranunculus – simboluri ale sincerităţii, prieteniei, admiraţiei. De altfel, aceste flori se pot oferi oricui în această perioadă. Sunt frumoase, proaspete şi frumos mirositoare.
  • Pentru o persoană tânără, veselă, alege un buchet multicolor, la fel de „vesel”.
  • Dacă e o persoană sobră, pretenţioasă, oferă-i un buchet de crini sau de flori exotice.
  • Dacă relaţia e mai degrabă profesională, alege culori neutre, gen portocaliu, roz, galben.

“Dincolo de limbajul florilor, şi culorile ne oferă posibilitatea de a ne exprima sentimentele. Astfel, galbenul ne duce cu gândul la puritate, la fel ca şi albul, dar şi înţelepciune, în timp ce portocaliul simbolizează căldura şi creativitatea. Roşul simbolizează pasiune, dar şi frumuseţe. Albastrul este simbol al liniştii, păcii, în timp ce violetul reprezintă devotamentul”, completează Marina Popescu.

Combinaţiile de flori şi aranjamentele care se pot crea sunt spectaculoase, iar cu un buchet de flori de primăvară nu vei da niciodată greş. Totuşi, dacă eşti o fire practică şi preferi să reziste cât mai mult, poţi opta pentru flori la ghiveci. Primitoarea se va bucura de ele în fiecare zi. În plus, este cadoul ideal mai ales dacă mergi în vizită, acasă. Nu oferi un ghiveci dacă întâlnirea e pe stradă, pentru a nu obliga primitoarea să care vasul până acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net