Cum arat─â cel mai excentric vernisaj de picturi. Tablourile con╚Ťin organe genitale

simeon stalpnicul png
Aceast─â galerie de art─â a atras multe controverseFoto Facebook

O expozi╚Ťie din Oradea a ridicat multe semne de ├«ntrebare pentru mul╚Ťi oameni deoarece picturile con╚Ťin organe genitale masculine. Expozi╚Ťia de art─â a avut loc vineri, 13 iulie, ├«ns─â imediat dup─â finalizarea evenimentului de prezentare au ap─ârut multe critici.

Cel mai mult criticată a fost pictura în care a apărut un penis. Unele dintre persoanele care au vizitat galeria au declarat că ei nu consideră respectiva imagine o operă de artă. Astfel, artiștii care au realizat operele de artă au stârnit controverse în mediul online prin curajul de a expune aceste picturi excentrice.

simeon stalpnicul png
Pictura care a creat controvers─âFoto Facebook

Prin aceste tablouri, arti╚Ötii au dorit s─â revolu╚Ťioneze lumea artistic─â ╚Öi s─â aduc─â un plus de nonconformism. Aceast─â expozi┼úie ├«ncearc─â s─â resusciteze acea efervescen┼ú─â a mai multor atitudini, a mai multor perspective, a mai multor modalit─â┼úi de crea┼úie. ├Än Bucure┼čti o s─â vi se par─â c─â este mult mai apropiat de noi ┼či este mult mai recent succesul pe care l-am avut ├«n jurul anului 2000. Un tip de imagine, un tip de atitudine, nonconformist─â la modul ÔÇśun cap ├«n gur─âÔÇÖ. Aceasta nu este o calitate ├«n termeni strict plastici. Ceea ce ne intereseaz─â foarte mult este calitatea ├«n termen de tr─âire autentic─â ├«ntr-un anumit moment. ├Än acel context, trecerea ├«n anii 2000 la tipul acesta de art─â ÔÇśnesim┼úit─âÔÇÖ, ÔÇśobraznic─âÔÇÖ a reu┼čit s─â destructureze o groaz─â de anchiloz─âri, conform celor de la bihon.ro.

simeon stalpnicul png
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Vladimir Putin, la pescuit în bustul gol  (Foto: Reuters) jpeg
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg