Cum arată și ce preț are mașina Aston Martin, cu care Mario Iorgulescu a produs un accident mortal

image
Interiorul mașinii, capitonat cu piele

Mario Iorgulescu, fiul de 24 de ani al lui Gino Iorgulescu, președintele Federației Române de Fotbal, se zbate între viață și moarte pe un pat de spital. A omorât un om într-un accident de mașină, iar acum medicii fac tot ce le stă în putință să-i salveze măcar lui viața. Iată ce monstru pe patru roți conducea tânărul în noaptea tragicului accident.

Toată noaptea a fost cu prietenii la poker, iar spre dimineață s-a urcat la volanul bolidului său, un Aston Martin ultima generație, și a pornit nebunește spre București. Pe șoseaua Chitila, Mario scapă mașina de sub control, intră pe contrasens și se izbește frontal de un alt autoturism condus regulamentar. Mario, un împătimit al adrenalinei și al vitezei, gonea cu 240 de kilometri la oră. O viteză care a transformat mașina într-o armă mortală.  

image
La volanul unui Aston Martin te simți ca la bordul unui avion cu reacție

image
Aston Martin DBS are o viteză maximă de 340 km la oră

DBS Superleggera Volante, cel mai rapid model de la Aston Martin 

Super bolidul condus de Mario Iorgulescu este cel mai puternic și rapid model lansat până acum de cei de la Aston Martin. Un monstru pe patru roti cu care pur și simplu îți iei zborul. Mașina are o formă aerodinamică, absolut superbă, dar dacă nu știi cum s-o stăpânești, cum s-o ții sub control, decolezi. Vorbim despre DBS Superleggera Volante, o decapotabilă cu două uși care atinge o viteză maximă de 340 de kilometri la oră și are 725 de cai putere. Mașina are patru locuri și un motor V12 de 5.2 litri pe benzină. Consumă 14 litri la suta de kilometri.

image
Aston Martin DBS are 725 de cai putere

Modelul Aston Martin DBS are aproape 5 metri lungime, tracțiune pe spate și cutie automata cu opt viteze. Atinge suta de kilometri în doar 3,6 secunde. Vorbim despre un model de lux, o mașină scumpă, extrem de puternică, agresivă, o mașină de viteză pe care nu și-o permite oricine. Iar asta pentru că prețul ei se ridică la aproape 300. 000 de euro. 

Când o conduci, trăiești un sentiment unic 

Când te afli la volan și accelerezi, te bucuri de un sentiment unic, pe care numai o mașină de mare viteză ți-l poate oferi. E greu de descris în cuvinte..simți cum îți fuge pământul de sub picioare, simți un gol în stomac sau ca și cum cineva îți dă un pumn în coșul pieptului. Este de înțeles de ce iubitorii de viteză iubesc această mașină. La volanul ei ești alt om, iar mașina parcă îți împrumută din puterea și frumusețea ei. E de nedescris sentimentul pe care îl trăiești atunci când îți duduie 700 de cai putere sub scaun. Și e greu să circuli cu o astfel de mașină regulamentar. Din păcate, Mario Iorgulescu nu a rezistat tentației și a apăsat pedala de accelerație. 

image
Aston Martin DBS are 725 de cai putere

titi aur mario iorgulescu 0 jpeg
„O mașină sport, puternică, îți dă un fals sentiment de încredere și nu-ți dai seama că gonești cu viteză”, a declarat Titi Aur

Titi Aur: „Mașinile puternice îți dau un fals sentiment de încredere”

Titi Aur, fost campion de raliu, a declarat pentru Click! faptul că o astfel de mașină puternică îți dă la viteze mari aceeași senzație de confort și încredere pe care o ai la viteze mult mai mici. „La 110-150 de kilometri la oră nu-ți dai seama că circuli cu viteză. Mașina este atât de silențioasă și atât de confortabilă, încă te păcălește. Are o stabilitate și o ținută de drum atât de bune încât nu-ți dai seama că vitezometrul a ajuns prea sus. De fapt, orice mașină sport, cu cât este mai sportivă, cu atât îți dă un sentiment mai mare de încredere”.

Britanicii de la Aston Martin au lansat oficial modelul DBS Superleggera Volante la 19 aprilie 2019. Înainte cu o lună, la sfârșitul lui martie, se inaugura în Otopeni, prima reprezentanță Aston Martin din România. Aceasta nu se adresează doar clienților români, ci și celor din Bulgaria, Moldova, Ungaria, Serbia, Muntenegru și Slovenia. Este vorba despre o reprezentanță regională.

Citește și: 

Unchiul tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu: «Părinții își doresc să moară acum! Au mai pierdut un copil»

Cine este tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Avea 25 de ani și două fetițe

Titi Aur, despre accidentul lui Mario Iorgulescu: «Dacă l-ar fi oprit poliţia, ar fi fost consecinţe mici!»

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg