Cum poți să-ți iei o mașină nouă fără să ai prea mulți bani?!

simeon stalpnicul png

Unul din doi români își caută o mașină germană. La noi în țară, avem un autovehicul pentru fiecare al 3-lea locuitor. BMW Seria 3 este unul dintre cele mai căutate modele de mașini în România. Prin jungla samsarilor și a escrocilor locali, mașinile second-hand nemțești sunt de cele mai multe ori nici mai mult nici mai puțin decât niște minciuni pe roți.

Orice șofer experimentat tinde să-i recomande unui începător să-și achiziționeze o mașină nouă, asta pentru că știe ce înseamnă o mașină veche, care poate veni la pachet cu o serie de probleme și care de cele mai multe ori nu merită efortul și nici investiția.

Tinerii nu au salarii prea grozave în România și dacă nu beneficiază de bani de la părinți, cu greu pot reuși să strângă bani și să-și cumpere o mașină nouă achitând prețul integral. De aceea, cei mai mulți dintre cei care își cumpără mașini apelează la rate fie că este vorba de programul Prima Mașină, de o rată sau pur și simplu de un credit obișnuit.

Soluția născocită de băieții isteți!

simeon stalpnicul png

Banii pentru un avans pot reprezenta o sumă consistentă, însă atunci când vorbim de cumpărarea unei noi mașini în rate, trebuie să luăm în calcul pe lângă rata lunarăși asigurările RCA, respectiv CASCO – ambele obligatorii în contextul prezentat.

Cei care nu-și permit toate aceste cheltuieli nu trebuie însă să se dea bătuți. Diverși pasionați au dezvăluit faptul că și-au achiziționat automobile din banii câștigați de la pariuri. Cum din salariu nu își permiteau să plătească o rată lunară de 200 de Euro și nici celelalte cheltuieli pe care le presupune întreținerea unei mașini, aceștia s-au ambiționat să-și rotunjească veniturile încet și sigur, sperând să-și schimbe soarta pe cont propriu, fără să depindă de angajator.

Rețeta succesului din spatele reușitelor lor nu este deloc complicată. Unul dintre pariorii care au avut succes în această privință spunea că pariază numai pe meciurile disputate în Liga 1 din Romania și că se inspiră deseori și din biletul zilei la Pariuri Sportive de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de profil de la noi.

Nu pariază ca majoritatea jucătorilor – care pierd – încercând să se îmbogățească peste noapte, ci urmează una dintre strategiile expuse pe site în mod disciplinat. Pariorul puncta faptul că se mulțumește să-și dubleze cei 100 Euro pe care îi poate opri din salariu și că profitul realizat lunar îl ajută să-și plătească o bună parte din rată. Deși are din când în când și luni mai puțin profitabile, acesta a dezvăluit faptul că și-a luat în calcul acest aspect și că este pregătit, având nu mai puțin de 4 rate plătite în avans.

Poate fi această o soluție viabilă pentru a-ți cumpăra o mașină, tu ce părere ai?

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg