Dacian Cioloș, despre scandalul de la Sănătate: ”Modul în care a procedat Florin Cîțu e absolut inacceptabil”


    Dacian Cioloș critică decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescufoto: Inquam Photos
Dacian Cioloș critică decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescufoto: Inquam Photos

Copreședintele USR-PLUS, Dacian Cioloș, a reacționat pe Facebook după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, acuzându-l pe premierul Florin Cîțu că a procedat „absolut inacceptabil”.

„Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil. Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Vlad Voiculescu, demis de la șefia Ministerului Sănătății

Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății, informația fiind confirmată oficial de Guvern. Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit în această dimineață cu vicepremierul Dan Barna, fiind extrem de nemulțumit de scandalurile în lanț din jurul Ministerului Sănătății. Voiculescu este al treilea ministru al Sănătății schimbat din funcție de la debutul pandemiei COVID-19 în România.

De asemenea, de la Ministerul Sănătății pleacă și secretarul de stat Andreea Moldovan. Interimatul la MS va fi preluat de Dan Barna.

Citește și:

Reacția USR după demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Este un act de agresiune al premierului în Coaliție”

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP