De ce nu-ți mai pornește mașina - cauze și soluții din piesele auto de la dezmembrări Wolcar

Ultima actualizare:

Sezonul rece este acea perioadă din an când nu ți-ai dori să te lase mașina. Să nu pornească într-o dimineață rece de toamnă târzie, nu sună prea bine. Problemele nerezolvate, amânate sau despre care nu știi ar putea să te țină pe dreapta. Iată câteva posibile cauze și cum să faci achizițiile de piese mai rentabil de la dezmembrări Wolcar.

Este vina alternatorului?

Este una din posibilele cauze pentru care mașina ta refuză să funcționeze. La fel de bine este ca acesta să nu funcționeze la capacitatea sa maximă, bateria nu se mai încarcă, așadar motorul nu pornește. Un martor în bord îți semnalează o problemă.

Poate fi vorba despre alternator defect. În acest caz pot fi observate luminile de la faruri cum pâlpâie, bateria se descarcă cam rapid și poate exista și un miros de ars.

Un alternator poate fi găsit și la dezmembrari Volkswagen in Craiova, la un centru de profil și anume Wolcar. Piesele provenite din dezmembrări sunt regăsite la un click distanță. Alternatoare pentru Golf sau Audi pot fi regăsite aici și nu sunt singurele opțiuni. Pentru a afla disponibilitatea stocului este de preferat să sunați direct la sediul lor.

Volanul

O altă posibilă cauză este volanul. Iată de ce: acesta rămâne înțepenit în poziția blocat după ce ai scos cheia din contact. Dacă vorbim despre o mașină second hand sunt toate șansele ca și volanul să fie necesar de schimbat. Volan și chiar și airbag pentru volan regăsim de asemenea la centrul VW dezmembrari in Craiova. Pentru Audi, Skoda sau Golf aici vei regăsi la prețuri accesibile volanul de care ai nevoie.

Alte cauze posibile

Lista de cauze posibile este mai  lungă. La aceasta am putea adăuga și contactul. Un test rapid este lămuritor. Dacă farurile luminează la intensitate maximă, dar motorul tot nu pornește, cauza poate fi într-adevăr contactul. Poate cheia este strâmbă sau veche sau alte accesorii au deteriorat, în timp, componentele din cilindrul de contact.

Bujiile pot fi de asemenea o problemă sau alimentarea cu un carburant greșit.

Piese de la dezmembrări - atenție la ce alegeți

Este un lucru cunoscut faptul că centrele de dezmembrări sunt locații cheie pentru achiziția unor piese mai greu de găsit sau care în magazine ar costa dublu. Atenție însă la clasa de piese achiziționate astfel. Sunt excluse consumabilele.

Wolcar câștigă o notă de încredere în rândul publicului consumator prin faptul că ceea ce pune la vânzare provine din propriul centru de dezmembrări. Există așadar un control mai eficient al pieselor auto puse în circulație. În plus, înainte de a fi vândute acestea sunt verificate temeinic și primesc o garanție de 3 luni. Sunt așadar funcționale și elimina riscul de a vă arunca banii pe fereastră.

Ce este disponibil imediat sau la comandă puteți viziona online, în pagina oficială vw-dezmembrari.ro. Dacă sunteți din Craiova puteți comandă cele dorite și ridicați coletul de la sediul lor. Tot aici veți găsi de asemenea și un service autorizat.

Contact: wolcar@yahoo.ro

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
papusar shutterstock jpg
par pisica covor jpeg
cuplu jpg
ceai freepik jpg
bigfoot 00 00 03 433 png
cerneala pete png
image
actualitate.net